2013-08-31

Igår blev det en tjejkväll inne i stan med massa gottis och bra filmer. kvällen avskutades runt 12 tiden då min bror kom och hämta upp mig på vägen hem. Idag var ja rätt trött så vaknade inte förens efter tolv tiden då jag gick upp och gjorde mig en jordgubbssmoothie med special k flingor som topping och sen fortsatte jag med en mys dag.
Nu har ja precis ätit lite kvällsmat och förhoppningsvis väntar en kväll tillsammans med jeppe annars ska jag fortsätta min kväll med en massa film och mys här hemma.
 
 

I just wanna close my eyes

Precis kommit hem efter att jag varit nere hos jeppe en stund och snackat en massa om allt möjligt. Nu när jag är hemma igen vill jag egentligen bara slita av mig kläderna och gå till sängs då jag egentligen bara vill få mig en blund nu men vi vet alla att det inte går så fort. Jag måste både byta om, bädda sängen, ta bort sminket och borsta tänderna innan jag ens kan lägga mig i sängen så bäst att jag börjar nu innan jag flippar ur pga att det är så mycket som måste göras först.
Innan jag stänger ner datorn tänkte jag bara avsluta detta inlägget med ett foto på dagens outfit. Nu ska jag göra mig ordning godnatt
 
 

varvar ner

Just nu ligger jag i sängen och bara varvar ner efter min "fullspäckade" dag som började klockan 8 idag med en lång mattelektion med följd av en NO lektion. Redan runt 11.15 släppte läraren oss och vi fick då sluta för dagen. Jag, Linnea, Emelie, Josse och Matilda skyndade oss ner till subway för att slippa dem långa köerna men lyckades inte direkt undvika dem så det var bara att kränga i sig sin subb på 8 min sen fick ja skynda mig för att hinna med bussen till gymmet. Väl framme på gymmet blev det lite uppvärmning så cykeln och sen fortsatte jag passet med att träna benen och rumpan. Efter cirka 1.5 h träning kom min bror och hämta upp mig så jag kunde få komma hem och duscha mig ren. Där efter har jag bara glott massa tv bestående av Idol och svenska Hollywood fruar.
Nu ska jag borsta bissarna innan jag ska sova sött i min mysiga säng, ha de!
 
photo by me 
 

Min långa dag

Har inget speciellt att uppdatera er med idag så kommer bara berätta lite om min dag som jag började redan klockan sju imorse. Jag gick upp och gjorde mig i ordning, käka lite frukost och sminka mig innan jag bar mig av till bussen. Vid nio imorse var jag framme på skolan och då väntade tre hela timmar med engelska och sen fortsatte dagen med svenska och historia. Runt fyra tiden fick vi sluta för dagen och ja drog ner mot knutan för att ta bussen hem igen. När jag kom hem satt jag bara och slappa tills jag drog ut och gick en runda med jeppe.
Nu är jag hemma och ska gå till sängs så jag orkar gå upp tidigt imorgon bitti.
 
sov gott på er
 
 
 
 

Filmkvällar

Nu när vi går mot hösten och det blir kallare och mörkare om kvällarna så passar det perfekt men filmkvällar tillsammans med några vänner eller pojkvännen. Finna många sidor att streama på men om man vill titta i hd kvalite så kan man bli medlem på viaplay.se och få en gratis månad med massor av filmer och serier att titta på.
 
Här kommer några tips på filmer som jag tycker om 
 
 
Möt Lola (Miley Cyrus), även kallad “Lol”. Hon försöker förstå sitt liv som tonåring där kärleken är som mest smärtsam, hennes mamma Anne (Demi Moore) som allra jobbigast och kompisarna det viktigaste i livet. Pojkvännen Tchad har varit otrogen mot henne, och Lolas mamma ser inte alls att hon inte är ett barn längre. När Anne av misstag råkar läsa Lolas dagbok, får hon rena chocken. Hennes lilla dotter är inte så liten längre och hon har dessutom testat det mesta som Anne försökt skydda henne ifrån. Lyckligtvis har Lola sin bästa vän Kyle (Douglas Booth) att anförtro sig åt, men kan de gå från att bara vara vänner till att bli ett par? LOL är full av många galet roliga situationer, men också tårar och kärlek.
 
 
"Charlie St. Cloud" är ett romantiskt drama baserat på en hyllad roman. Zac Efron spelar en ung man som efter att ha överlevt en olycka ser världen på ett helt nytt sätt. I den här känsloladdade berättelsen inleder han en romantisk resa där han omfamnar det förflutnas mörker, samtidigt som han upptäcker kärlekens omvälvande kraft.
 
 
En skribent söker romantik säljer en berättelse till Cosmopolitan Magazine om att hitta kärleken på arbetsplatsen och går undercover på ett finansbolag.

Gif bild

 
 
Ingen vidare bra gif bild men är fösta gången jag testar på att göra det i photoshop så förhoppningsvis blir det bättre nästa gång.
 

13-08-24

igår hade jag inte tid att uppdatera er då jag först var i skolan från klockan 9 fram tills två på eftermiddagen och där efter stack jag ner till jeppe och spenderade resten av dagen tillsammans med han då vi hade 20 månader tillsammans. Blev rätt sent igår så jag vaknade inte förens runt halv 12 tiden idag. Fram tills nu har jag varit ute och sprungit en runda för att testa inläggen och se om knäna tog någon stryk och sen när jag kom hem satt jag mig och åt lite lax och potatis innan jag tog mig en dusch. Nu ligger jag i sängen med datorn i knäet och väntar på att mitt hår ska torka. Resten av dagen ska jag nog mest ta det lugnt om inget annat dyker upp, ha de bra! 
 
 
 

trött i hela kroppen

Dem senaste två dagarna har jag haft fullt upp och jag har varit så pass trött när jag kommit hem från skolan att jag inte orkat göra något inte ens sitta framför datorn. Jag har typ bara slappat och myst med jeppe och sen slappat och myst här hemma framför tv:n men ska försöka komma tillbaka med uppdateringen som vanligt igen nu när helgen närmar sig. Det är dock dags för mig nu att hoppa i säng efter en väldigt lång och seg dag. Jag kan verkligen behöva lite vila så jag uppdaterar er mer imorgon istället.
 
puss <3
 
Bild från Menorca
längtar tillbaka till värmen :(
 

me

 
 
 
Nikon D3100
När man inte har någon annan att fotografera så får man vara lite egoistisk eller hur. Var ute på en promenad idag och skulle egentligen fota outfit bilder men inte så lätt med självutlösare så fick bli lite porträtt istället.
 

början på en ny termin

Idag som jag nämde i förra inlägget så började skolan igen. Jag åkte in med 09.02 bussen in mot stan och sedan mötte jag upp Matilda. Linnea och Emma innne på knutan. Vi traskade sedan upp mot skolan. Efter cirka 45 min fick vi sluta för dagen igen och då hade vi egentligen inte gjort så mycket mer än att fått lite papper och lyssnat på när rektorn välkommnade oss tillbaka efter vårat sommarlov.
Nu är jag hemma igen sittandes i min säng framför datorn. Har precis varit ute med hundarna en liten sväng och sätt till att jag fick lite mat i mig. Ska nu fortsätta njuta av dagen och ta det lugnt, ha de bra!
 
 
 

Tidsinställt

Vet att jag just nu vaknat av att mamma väckt mig och att det är dags för skola. Är helt säker på att det kommer vara svårt att komma upp ur min nybäddade säng med min nyinköpta filt som är så gosig men man kan inte missa första dagen i skolan och ja slår vad om att det kommer bli rätt lugnt ändå. Få lite schema och träffa dem nya lärarna osv. Jag hör i alla fall av mig till er sen när jag kommer hem från skolan igen och berättar om min dag.
Lycka till själva för er som börjar skolan idag !
 
 
 
 

När solen tittade fram

 
 
 
Innan jag drog till gymmet idag tittade faktiskt solen förbi ett litet tag så jag passade på att ta ut hundarna en stund i trädgården. Jag hade även laddat kamerans batteri igår så jag passade på att ta lite nya härliga bilder, kanske dem sista sommarbilderna för i år.

Fokus mage

Idag är min sista dag på sommarlovet innan skolan börjar igen. Jag har försökt att mest ta de lugnt idag men jag har även hunnit trycka in ett träningspass tillsammans med min bror. Blev ett intensivt pass med fokus på mage. Efter lite mer än en timmes träning drog vi hem och jag lagade lite mat innan jag tog mig en dusch. Nu ligger jag i sängen och tittar på Idol på tv:n och ska väl fortsätta vila ut mig tills det är dax för sängen.
 
Ha en bra kväll
 
 

kräftskiva

idag gick jag upp runt halv tolv tiden och fick äntligen sova ut lite. dagen fortsatte och jag tog mig en varm dusch innan jag drog ner till min lilla sjukling och tittade till hur allt var med honom. vid fem snåret drog jag mig hem igen och hjälpte mamma att förbereda inför kvällens planer, kräftskiva. vid halv sju kom gästerna och sen placerade vi oss alla i uterummet och hade kräftskiva. Har haft en mysig och trevlig kväll även om det bara blev en hemmakväll men alltid trevligt med lite gäster.
Nu e det dags för sängen och imorgon väntar en ny dag.





Mina senaste dagar

Har inte skrivit här på ett tag då jag har varit upptagen dem senaste dagarna. I onsdags drog jag hem till Josse för att ha en sleepover med tjejerna. Blev en mycket mysig och trevlig kväll men en massa tjejsnack och gottis. Blev dock rätt sent så vi somnade nog inte förens vi 4 snåret. På morgonen fixade vi lite och käka frukost tillsammans innan vi skulle ta tåget tillbaka till stan. När jag väl kom hem sen drog jag,mamma och brorsan till väla för att fixa skoinlägg till mig och sen hem igen. Vid denna tidpunkt kunde jag knappt hålla ögonen öppna så blev tidigt i säng för att sedan idag gå upp redan kvart över 6 på morgonen. Eftersom detta är mina sista dagar innan skolan börjar så hade jag gärna sovit längre men ville inte heller missa en tripp till Gekås Ullared så fick försöka ta mig upp ur sängen och göra mig redo inför en 1,5  h lång bilresa. När vi var framme blev det en lång shoppingtur runt i varuhuset på hela 4 h. Nu är jag glad att få ha kommit hem igen och ska äntligen gå till sängs för att få mig lite sömn.
 
Godnatt på er
 

12/8-13

Jag har varit dålig på att uppdatera er här på senaste tiden då jag inte riktigt haft något att skriva om. Jag försöker att bara ta det lugnt nu den sista veckan innan skolan börjar och verkligen ta mig samman så jag kan klara ytterligare ett år utan att gå in i någon dum depression. Men nog om det, idag har jag i alla fall tagit mig upp ur sängen stått och fixat lite mat samt haft kusinerna över på ett litet besök över kvällsmat. Annars har jag bara myst i min säng och tittat på Gossip girl. Lika bra att jag tittar klart på serien nu i veckan så jag slipper sitta på lektionerna sen och glo klart på dem sista avsnitten. Nu ska jag titta på ett sista avsnitt för idag och sen blir det sängen om jag nu kan somna.
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 
 
 

cute puppy

 
 

A perfect day

Godkväll på er, hoppas att ni haft en awesome dag själv har jag haft den bästa på länge. Runt 5 halv 6 tiden kom Matilda, Linnea och Emelie och sen packade vi ihop alla saker och begav oss ner till stranden. Vi satt oss i ett litet gatt på massa filter med skön musik och sen började vi grilla vår mat. Kvällen fortsatte och sen kom även Emma och vi krängde massa chips och dricka. Nu har kvällen dragit mot sitt slut och jag sitter nu ensam i mitt rum igen och ska snart gå och möta upp jeppe innan det är dags för mig att sova, ha de bra!
 
 

Leg and butt workout

Vaknade imorse av att min fot sov vilket jag hatar för det känns som om hela foten är borta. Så efter det kunde jag inte somna om igen och klockan var då cirka 10.15 så istället gick jag upp och försökte på igång blodcirkulationen igen i min lilla fot. När morgonen dragit förbi dök brorsan upp och jag gjorde mig i ordning innan det blev gymmet. Dagens pass fick bli ett tungt ben och rump pass även om jag kanske inte skulle gjort de pga mina knän men hallå vem vill inte ha en snygg rumpa?
Sen svettiga och varma efter mer än en timmes träning satt vi oss i bilen och veva ner rutorna till max för att få lite luft. När vi var hemma blev det lite kyckling och potatissallad och sen till kvällsmat kyckling och ris. Jag hoppade in i duschen och drog sen ut och gick en lång runda med jesper i över en timme så får jag inte träningsvärk imorgon är något fel på mig.
 
Nu är det dags för sängen och för mig att säga godnatt!<3 
sleep tight
 
 
 

roliga sätt att bränna kalorier på

  • 1. Åka rullskridskor
    Förbränner 425 kalorier på 30 minuter.
     När du rullar fram glömmer du oftast att du faktiskt tränar. Det är rörelserna från sida till sida av lår och bakdel som kräver mer av din kropp. Du får en effektiv träning som inte sliter på knän och andra leder.
  • 2. Löpning 
    Förbränner 374 kalorier på 30 minuter.
    En löpare är vanligtvis smal – och det är inte så konstigt: De stora löpmusklerna i ben och bakdel är de största kalori- och fettslukande musklerna i kroppen. Du kan öka förbränningen genom att variera dig med snabb intervallträning och backlöpning.
  • 3. Hoppa hopprep
    Förbränner 340 kalorier på 30 minuter.
     Det är knappast någon överraskning att boxarnas favoritträning hamnar högt på listan. Få största möjliga utbyte av varje hopp genom att använda ett hopprep med handtag som når precis upp till armhålorna när du ställer dig mitt på de.  Du kan öka förbränningen genom att byta tempo och stil – hoppa med den ena foten, båda fötterna eller samtidigt som du joggar.
  • 4. Rocka rockring
    Förbränner 300 kalorier på 30 minuter.
           helt enkelt ett lätt och roligt sätt att bränna massa kalorier på även som vuxen.
 
källa: iform.se
 

Min morgon

Min morgon började jag med en frukost bestående av två rulle mackor och en smoothie. Där efter fastnade jag en stund framför tv:n och fick efter ett tag äntligen tummen ur röven för att gå upp och göra mig i ordning. I skrivande stund sitter jag just nu i köket och suktar efter kyla. Får väl gå ut snart och njuta av solen en stund om det inte slutar med ett träningspass, vi får se.
 
Ha en bra dag!
 
 

promenad med mamma

idag har de varit ytterligare en sjukt varm dag som fick mig att skippa träningen. jag fick helt enkelt panik när jag skulle byta om till träningskläder imorse för att det var för varmt så istället fick det bli en snabbtur till stranden. Blev ett kallt Svalkande dopp innan jag och mamma cyklade hem igen. väl hemma blev det bara en massa slapp tills det var kvällsmat och där efter en powerwalk också tillsammans med mamma. rundan blev på lite mer än en timme lång och glömde tyvärr sätta igång min walkmate i början och kom inte på det förens efter halva rundan så kan egentligen dubbla brända kalorier och steg.nu nyduschad och ren är det dags för sängen. godnatt!
 
 

kontrollera dina behov

4 enkla tips till ett nyttigare liv som hjälper dig att kontrollera dina behov.
 
* När du t.ex. är sugen på godis så vill din kropp egentligen ha krom som håller blodsockernivåerna i balans. Så istället bör du äta skaldjur,potatis och tomater för att höja nivån.
 
* Om man är stressad kan man börja sukta efter salta grejer så som chips och de din kropp egentligen vill ha är vitamin B5 som finns i broccoli och lax.
 
* När din kropp vill ha järn börjar man känna sig trött och då i många fall tar folk sig en kopp kaffe. Men välj istället rött kött, torkad frukt elr böner som hjälper dig upp på banan igen.
 
* I många fall när vi tjejer närmar oss vår vecka i månaden blir vi ofta sugna på choklad för det är perfekt för stress och mensvärk eftersom det innehåller magnesium. Men för att då välja ett nyttigare alternativ bör man äta fullkorn, kål och spenat som även innehåller mer magnesium än choklad.
 
 
inspiration från Solo
 
 

In the woods

 
 
 
Två bilder jag tog i en skog i vementorp när vi var där med skolan. Har inte orkat ta några nya bilder idag då mitt liv just nu är helt kaos så hoppas detta duger så länge.
 
Kamera: nikon D3100
 
 

trött i huvudet

Har suttit hela förmiddag och fixat med en massa bilder och jag är nu helt slut i huvudet. Hade tänkt fixa något att käka snart och vad som händer där efter är inte riktigt bestämt ännu men förhoppningsvis får jag träffa min saknade pojkvän en liten stund innan natten är här.
 
Ha en fortsatt bra dag
 
 
 

En händelserik dag

Började min dag men lite goa bullar i ugnen imorse och tv tittande som bestod av The real housewives of orange county. När jag väl sen orkat lyfta min rumpa från soffan så gick jag upp och gjode i ordning mig innan jag tog bussen in till gymmet. Blev ett pass som bestod av biceps och rygg. Efter lite mer än en timmes träning kom mamma och hämtade mig så jag kunde göra mig redo inför tjejkvällen hemma hos Linnea. Och efter en lång biltur dit var ja äntligen framme, vi började fixa lite med maten och sen en stund senare satt vi och käka fläskkarre och potatissallad. Kvällen fortsatte och vi satt oss i soffan och tittade på en film tillsammans innan det var dags att åka hem igen.
 
Nu är jag hemma och nöjd över en händelserik dag och jag hoppar i sängs, godnatt på er ! <3
Dåliga mobilbilder tyvärr :/