Fira in det nya året

Idag väntar mig en awesome kväll hoppas jag. Ska vara omringade av mina nära och kära här hemma och välkommna det nya året. Så fram tills ikväll ska jag mest bara städa undan en massa samt göra mig själv i ordning. Jag hoppas på att kvällen blir bra och hoppas ni också får en bra kväll, ha de bra!
 
Min klänning för ikväll
 
 
 
 

Dagens inköp

Som jag nämde i mitt förra inlägg så drog jag till väla imorse. Efter mycket yrandes runder så hade jag lyckats köpa ett par jeans, tights och hårfärg. Skulle även köpa ett par löpartights men dem var tyvärr slutsålda som alltid.
Men jag kom ändå hem med rätt behövliga och bra saker så är ändå nöjd men mina inköp även om inga av dem var på rea.
 
ha de bra!
 
 
 
 
 
 

Går till sängs

Dags för sängen nu, det har varit en helt okej dag idag och jag har fått gjort lite grann men inte för mycket så jag har inte behövt stressa. Imorgon väntar en ny dag med lite fler planer och jag ska upp redan vid kvart i nio snåret då jag och mamma ska till mellandagsrean för att köpa lite nödvändighet men blir bara en snabbis dit då jag får panik av för mycket folk. 
 
Vi hörs när jag har tid att uppdatera er igen, puss
 

Bland stråna

 Bilder del 2 från dagens promenad
 
 
 
Nikon D7100
 
 

Burning heaven

Innan jag drog ut passade jag på att ta med kameran också. Jag lyckades klicka dessa bilderna när solen höll på att gå ner. Lade inte ner så mycket tid på dem då jag egentligen bara var ute för att bränna lite kalorier men lyckades ändå bland annat att ta dessa. 
Annars blev det faktiskt en ganska lång och bra runda även om jag var ganska svett när jag kom in igen med det får man leva med. Nu ska jag bara fortsätta att hålla igång det och även komma igång på gymmet igen.
Nu väntar mig lite mat så ni får ha de bra!
 
 
 
Nikon D7100
 

2013-12-28

Idag vaknade jag upp runt 11 tiden, somnade ganska sent igår så inte så konstigt att jag var trött idag. Efter att jag mornat mig lite fixade jag mig frukost innan jag gjorde mig i ordning. Idag är vädret ganska tråkigt och trist men hade tänkt mig att jag kanske skulle försöka ta mig ut lite ändå för att få bli av med lite energi. Den resterande delen av dagen kommer nog mest innebära en massa mys här hemma då jag inte har något annat planerat.
 
Hoppas ni får en bra dag!
 
 

Mina julklappar

Tänkte visa er lite av de fina sakerna jag fick i julklapp av tomten i år. 
 
Ett kitt bestånde utav shampo, body cream, tvål till kroppen och en body skrubb.Produkterna luktade faktiskt riktigt gott och funkade faktiskt riktigt bra så tips för er som är sugna på lite nya hår och hud produkter.
 
Chokladfondue som jag faktiskt ska testa ikväll. Har bara ätit chokladfondue en gång i mitt liv så det ska bli riktigt gott.
 
Fick också en päls som jag velat ha ett tag nu. Inte äkta om ni tror de.
 
Och den sista men bästa julklappen var helt klart min nya Nikon D7100. Håller bara precis att lära mig den nu men det är verkligen en stor skillnad mot min lilla nikon D3100.

Min julafton

Igår var julafton äntligen här. Jag började min morgon med lite god frukost innan jag gjorde mig lite julfin.
Vid ett tiden kom min kära mormor på besök och då väntade lite god torsk,potatis och senapssås. Mätta och glada lyckades vi flytta på oss några meter till soffan och vänta in att Kalle Ankas jul skulle börja.När vi sätt klart på Kalle var det bara att börja packa ner alla våra julklappar och ta med dem hem till farmor där vi skulle fira vår resten av vår jul.
Kvällen gick och det blev en massa god mat och sedan där efter väntade även julklappsöppning. Fick en massa fina julklappar och jag hade även en jätte mysig och trevlig kväll.
 
 
 

Det sista innan jul

Hej på er!, det blev ingen mer uppdatering igårkväll då jag spenderade kvällen nere hos Jeppe men en massa julmys. Visste redan när jag kom hem igårkväll att jag knappt skulle orka gå upp idag men det var bara att bita ihop och gå upp då jag och mamma nämligen skulle köra och köpa de sista julklapparna för i år. Det blev en sväng och jag fick med mig allt jag hade tänk hem. På vägen blev det även en sväng inom farmor för att lämna av lite julklappar tills på tisdag och sen begav vi oss hem för lite käk. Resten av dagen har mest bestått av en massa julfilmstittande och en massa julklappsinslagning.
 
Ska strax krypa i sängs och sedan imorgon väntar min och Jeppes två års dag som jag längtar såå efter. Blir inte att vi gör något speciellt då vi lyckats tajma de så bra med julafton men en mysig dag ska vi nog ändå ha tillsammans.
 
Godnatt på er.
 
Molly på bild som faktiskt osså fyller år idag så grattis till henne :)
 
 

Julgodis och julpynt

Just nu sitter jag och mest tar det lugnt och dricker en kopp varm choklad. Har precis stått och gjort massor av gott julgodis tillsammans med mamma samt pyntat lite i huset.
Strax är kvällen kommen och jag har väl inget direkt planerat ännu men vi får väl se om något dyker upp annars blir det en mys kväll här hemma.
 
Ni får ha de bra!
 
Molly fick också pyntas lite :)
 
 

Jullov

Började dagen med en försening till skolan men kunde inte hjälpa att jag ville ta ut lovet lite i förskott. Men efter ett tag hade jag ändå lyckats ta mig in till skolan och där väntade en massa julmust,skumtomtar och pepparkakor att mumsa i sig. Efter att alla tryggt i sig så mycket dem orkade hade vi en musikquiz innan vi fick lov att dra på lov.
 
Var hemma runt 12 tiden igen då jag gjorde mig lite lunch och sedan har jag mest bara tagit det lugnt fram tills nu. Ska strax dra ner till Jeppe och sedan kommer jag att spendera resten av kvällen där, Vi hörs.
 
 

Mina julklappstips

Mina julklappstips
 
Tänkte såhär nu när vi närmar oss jul så tror jag säkert att det är många av er där ute som fortfarande inte blivit klar med julklappsinhandlingen och behöver lite tips på vad man kan köpa i fall man har brist på idéer. Så i detta inlägget tänkte jag ge er lite tips på roliga och fina klappar som man kan ge till sina nära och kära i jul.
 
1.Objektiv mugg
En mugg som ska föreställa ett objektiv. En kul och rolig julklapp för de som är fotonördar, lite som jag då. 
 
Objektiv muggar
2. Chokladfontän
Vilken tjej vill inte ha en chokladfontän?, En perfekt julklapp för flickvännen när hon har sin vecka i månaden om ni förstår vad jag menar;)
 
 
3. Bookbook
En perfekt julklapp för de som är apple nördar och vill ha ett lite mer finare skal till sin iphone eller ipad.
BookBook
 
4.En upplevelse
En rolig julklapp som inte bara är en sak som läggs på hyllan. Det kan vara allt från massage till en middag för två.
 
Helkroppsmassage
 
 
Fler julklappstips kan ni hitta Hääär!

Torsdag

Idag väcktes jag av mamma runt åtta tiden då jag gick upp och gjorde mig i ordning. Klar och fixad tog jag bussen in till skolan för att ha matteprov innan jag fick sluta för dagen igen. Satt i cirka 45 minuter, irriterad på mig själv att jag inte klarade fler uppgifter men som tur var så klarade jag provet ändå. Vid 12 tiden kom jag hem och då gjorde jag i ordning lite lunch innan mamma kom och hämtade upp mig inför lite julklappsshopping. Fick med mig ganska mycket julklappar hem och nu återstår bara en julklapp som ska inhandlas i helgen.
 
hoppas ni haft en bra dag
 
 lånad bild

Fokus på plugget

Just nu sitter jag i sängen och bara tar det lugnt. Har innan idag varit en sväng ut med hundarna och jag har även pluggat en massa matte. Hade tänkt ta tag i plugget nu igen så jag slipper faila på provet imorgon. Senare mot kvällen ska jag och mamma på födelsedagsfirande och lämna av en pressent. Lär inte stanna så länge då jag måste hem igen och plugga så ni kan ju förstå hur tråkig denna dagen blir för mig men ändå behövlig.
Skriver när jag har tid igen, puss!
 
 
 
 

Pyntat granen

Vid 6 tiden idag kom min bror och hämtade upp mig och sedan åkte vi till väla för att shoppa julklappar. Efter köp av en julklapp och en massa god mat åkte vi hem igen. Väl hemma blev det är varm choklad med karamell smak och sedan klädde vi granen tillsammans.
Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av kvällen, vi hörs
 
 
 
 
 
 
Nikon D3100 

My morning

Godmorgon på er, Just nu sitter jag i myskläder i sängen och har precis titta på ellen på tv:n. Hade tänkt att byta om till andra kläder strax och där efter ska jag plugga lite matte inför torsdagens prov. Jag är hemma idag då vi har resurs dagar fram till fredag så är man inte klar med alla sina läxor så får man gå i skolan dessa dagarna osså men om man är klar med allt som jag så får man istället ledigt. Så idag ska jag helt enkelt njuta av ledigheten och sen ikväll blir det en sväng till väla med brodern så vi kan få köpt lite julklappar.
 
vi hörs
 
 

Tjejkväll

På Lördagen startade Jag, Matilda, Linnea och Emma kvällen hemma hos Emelie med lite gott käk bestånde av fläskfilé och potatisgratäng och där efter klädde vi granen tillsammans med lite julmusik. Väl klara med granen väntade oss chokladfondue till efterrätt som var riktigt mumsigt men också väldigt mättande.
 
När kvällen blivit sen satte vi igång en skräckfilm som jag egentligen inte alls ville se men fick väl ställa upp ändå. Där efter såg vi ytterliggare två filmer innan vi däckade i en hög.
 
Imorse när vi gick upp blev den en stor och mumsig frukost och sedan väntade mamma i bilen utanför för att hämta upp mig och emma. Väl lämnat av Emma sen blev det en sväng till Maxi och sen hem. Efter att jag fått vara hemma en stund begav vi oss ner till kusinerna för att fira minijul. Efter nån timme eller två begav vi oss hem igen då jag var tvungen att jobba lite med några läxor. 
 

14/12-13

Igår efter en timmes lektiom av matte fick jag lov att bege mig hem igen. Väl hemma sen blev det lite lunch och där efter begav jag mig ner till Jesper för att spendera resten av dagen och kvällen där.
 
Idag vaknade jag upp runt 12 tiden då jag var så sjukt trött sen igår då det blev en sen kväll. Efter att jag legat kvar och myst en stund i sängen gick upp för att äta lite frukost. Tog mig sedan en dusch och han inte göra så mycket mer innan min farmor kom på besök då det var dags att fira min mamma då hon fyller år idag.
Blir bara ett litet firande nu och sen ikväll ska jag bege mig ut till Åstorp för att ha en mysig tjejkväll.
 
Vi hörs när jag har tillgång till datorn igen, puss
 
 
Grattis kära mamma!
 
 

Benövningar från idag

Dagens ben övningar
 
Cable kickbacks 
Squats med stång   
split squats med stång
Benspark i maskin 
vadpress
 
 

13-12-12

Vid 10 tiden idag mötte jag upp tjejerna på knutan innan vi begav oss upp till gymmet för att ha idrott. Väl ombytta och klara körde jag och Emma igång med att kötta röv och ben. Var skönt att få ut lite aggressioner och bara få ta i allt vad man kan, dock så var jag ganska trött under passets gång men det kommer nog kännas imorgon ändå. Efter lektionens slut blev det till att trycka ner sig en proteinshake och sedan var det dax för lunch. Efter att ha ätit återstod två lektioner och sen fick vi lov att åka hem igen. Har inte varit hemma så länge nu så har bara precis hunnit krypa ner under täcket för lite värme men snart väntar väl lite mat bestående av kyckling i ugnen och potatis och sen ska jag nog bara ta det lugnt.
 
puss
 

Tired of fighting

Började dagen idag med tre timmars fotolektion innan jag fick lov att åka hem igen. Hade egentligen velat träna efter skolan men så pass mycket jag har att göra med skolan osv så får de tyvärr vänta.
Jag är dock så sjukt irriterad,ledsen och sur över en massa nu så har egentligen inte lust till något alls men fårväl försöka ta tag i det ändå eller så kryper jag ner under täcker för resten av kvällen som jag egentligen vill.
 
vi hörs när jag är på bättre humör :/
 

Måndag

Idag startade jag dagen med en timmes enegelska och sedan fick vi som tur var gå och ha matte istället (låter konstigt att jag uppskattar matte men i mitt läge är det mycket bättre än engelska).Vid halv ett snåret var det lunch och sedan hade vi en svenska lektion och historia. När vi slutat för dagen hade klockat slagit 4 och jag traskade då ner mot bussen för att få åka hem. Väl hemkommen väntade ett gott mumsigt choklad på mig som min mamma så snällt köpt till mig som jag antagligen kommer att snaska lite på senare. Först väntar mig kvällsmat med familjen och sen läxor och efter de kanske jag kan få belöna mig själv lite med choklad, vi får se:)
 
Ha de bra
 
 
 
 
 
 

En dag i snön

I eftermiddags mötte jag upp älskling och sedan bestämsde vi oss för att gå en sväng med hans hundar. Efter en lång promenad med en massa bus i snön gick vi in för att värma oss.För ett litet tag sedan blev det käk och där efter begav vi oss upp till affären för lite gottis. Nu blir det en massa mys som väntar, vi hörs!
 
 

En snöig dag

Gordmorgon på er!, Idag när jag vaknade och tittade ut genom fönstret så var det rena snöstormen ute. Jag gick upp och gjorde mig lite frukost. Efter att jag ätit upp och myst lite med hundarna tog jag mig en dusch och nu ligger jag i sängen och ska snart göra ve mig. Kanske blir det sen att göra lite på nån läxa och sen ska jag helt klart ut i snön och där efter ska jag kanske ner till Jesper.
 
ha en snöig dag !
 
 
 
 

Godnatt

Dags för sängen nu. Har haft en mys dag då jag bara gått runder i myskläder större delar av dagen men ska ändå bli skönt att få hoppa i säng. Imorgon väntar en ny dag med nya planer och saker att göra så vi hörs då och tills dess så får ni sova så gott!
 
 
 
 

Idolmys

Idag är det bara jag och mamma hemma i huset så de fick bli en liten tjejkväll. Vi startade kvällen med bakad potatis med räkor och sedan bänkade vi oss framför tv:n när idol började med en massa gottis. Nu är det paus men ska väl snart gå ner till mamma igen när vinnaren ska väljas.
vi hörs
 
 

Sven på bild

Just nu sitter jag inne i värmen och myser. För inte så länge sedan var jag dock ute i kylan då jag och mamma bestämde oss för att köra en sväng ner till stranden för att ta en titt på vad stormen tagit sönder. Det var inte det lättaste att fota men jag behövde en bild till ett fotoprojekt i skolan så fick göra det bästa av situationen. 
Här är några bilder jag lyckades ta
 
 
 
 
 
 nikon d3100 nikkor 55-200mm
Fotograf: Rebecca Malmberg
Do not copy

stormen sven

Ligger nu under täcket och försöker att få upp lite värme. Har för en liten stund sen precis trotsat stormen "sven" då jag varit nere hos Jeppe och var tvungen att försöka ta mig hem, nu vågar jag dock inte gå ut fler gånger för nu hör man i väggarna hur vinden greppar tag så jag stannar hellre hemma och myser med lite tända ljus och datorn
 
Ha de bra!
 
gammal bild
 
 

LEG DAY

Som ni kanske märkt så har bloggen varit väldigt död idag men det är för att jag haft så mycket att göra idag så har inte ens haft tid att sitta vid datorn typ. Så vad har jag då gjort  idag? Jo jag vaknade upp vid halv 12 tiden och sedan gick jag upp och åt mig en liten frukost. Efter att jag bytat om och gjort mig redo gick jag upp till bussen och åkte in till gymmet. Väl framme insåg jag att gymmet nästan  var helt tomt så passade på att kötta ben. Vid slutet av passet stretchade jag lite innan jag begav mig mot bussen men missar den med bara nån sekund. Fick stå och frysa tills min snälla mormor kom och hämtade mig. väl hemma sedan blev det lite mat och en varm dusch efter att jag suttit och snackat lite med mormor och mamma. 
 
Just nu har jag precis kommit hem från jeppe en sväng och hade nu tänkt att gå till sängs, vi hörs imorgon!
 
 
 

Söta små valpar

Måste tittas på jag trodde att jag skulle dö så söta och gulliga ljud som de gör ifrån sig 
 

Kvällen lider mot sitt slut

Nu äntligen har jag gjort klart en av läxorna och skickat iväg den men jag har även hunnit fortsätta lite på en annan också. Ska strax gå till sängs även om jag faktiskt är ledig imorgon men har varit väldigt trött på senaste tiden så är det kanske lika bra att faktiskt gå till sängs i tid så man ändå får sin skönhetssömn. 
 
Godnatt på er
 
 

Fotobloggar

Tänkte länka lite härliga fotobloggar här för jag vet själv hur ofta jag sitter och letar runder efter nya men hittar sällan några intressanta så i fall ni har en fotoblogg eller följer någon bra fotoblogg som inte finns med på listan här under så får ni gärna lägga en kommentar med länk in till bloggen.
 
1. Nevnarien
2.Linafoto
3. Viktoria Wigenstam
4. soutinephotography
5.Caroline
6.denize
7.Rebecka
8. Ottilia lindell
 
 

fika & mys

Just nu sitter jag i min säng nergosad under en filt och mumsar på lite fika bestånde av ett glas julmust och en saffransmuffins. Hade tänkt ta tag i några läxor strax och där efter ska jag nog bara ta det lugnt.
 
Ha en fortsatt bra kväll 
 
 
 
 

happy feelings

Trueeeeeeee! | liar.

2 december

Idag började jag dagen men tre hela timmar med engelska. Trött och seg där efter blev det lunch och sedan väntade ytterliggare två lektioner som var svenska och historia. Vid skoldagens slut hade klockan redan blivit fyra och det resulterade till att jag inte var hemma förens vid fem snåret. Nu hade jag egentligen tänkt att ta tag i lite läxor men är så pass trött att det får blir lite mat nu först och sen får jag se om jag orkar ta tag i de, annars får de bara bli lite mys under en gosig filt och någon bra film. 
 
Cozy! 

1 december

Är ledsen för uppdateringen de senaste dagarna. Var i lördags först hemma hos Jeppe en stund och sen var jag bara hemma i fem minuter innan jag skulle åka iväg igen på tjejkväll hemma hos Linnea.
 
Idag blev jag väckt av mamma vid tio tiden då det var serverat första advent frukost. Efter att jag ätit mig mätt på nybakat bröd med en massa gott pålägg gjorde jag mig i ordning innan mamma och jag startade igång julbaket. Det fick bli saffrans muffins med vit choklad idag och förhoppningsvis blir det en massa annat gott bak i veckan som kommer. Efter att vi var klara blev det fokus på lite läxor och senare på eftermiddagen blev det en sväng ner till jeppe. 
 
Nu har klockan blivit sent och dags att krypa till sängs, imorgon startar en ny vecka med en sjukt massa plugg men ska försöka att hålla uppe uppdateringen så gott de går, ha de bra