snart helg

Blev ingen väla idag för tydligen hade mamma och dem redan åkt när jag slutade skolan så får väl vänta med att köpa allt nödvändigt tills senare. Istället har jag varit hemma ikväll och tagit det lugnt, kollat lite på oc och chillat.
Imorgon är det äntligen fredag och lite helg, härligt!. Äntligen få sova ut lite och andas ut men även se till att göra lite nödvändigheter.
 
Ha en fortsatt bra kväll!

random bild från idag
 
 

lilla jag idag

 
jeans - only, tröja , ring - tyra,
 

Matte lektion

 
 Sitter nu i skolan och har matte lektion, lite segt men de funkar väl eftersom det snart är lunch i en timme. Efter lunch blir det två lektioner till och där efter ska jag hem och kanske blir det en sväng till väla med min mamma och broder men vi får se. Annars kanske det blir ett pass på gymmet istället eller bara stanna hemma och mysa.
 
 vi hörs! 
 
 

Efter lite äcklig skolmat

godeftermiddag!
 
Precis suttit och käkat lite äcklig skolmat och väntar nu på att min nästa lektion ska börja. Idag går jag till runt 4 som vanligt och sen har jeppe lovat att ses idag så när jag kommer hem ska jag springa ner till han.
 
ha det bra
 
 

Godnatt

 
 
 
 

myser

ligger nu i min myshörna på soffan och tittar på 2 1/2 män,dock är det reklam just nu.
snart är det dags för lite kvällsmat och där efter lite läxa. Ska även se Maria och Mindy ikväll klockan 9, jag kan ju bara inte missa de.nu ska jag fortsätta glo tv, ha de

skola

Godmorgon folket!
 
Idag är det tisdag igen och jag sitter i skolan som vanligt. Har just nu r tid i en timme så ska bara chilla nu tills vi ska ha lektion igen. Efter skolan vid 4 ska jag hem och ta det lugnt och kanske träffa jeppe en stund vi får se.
 
Vi hörs mer sen <3
 
 

Hello world

Idag har varit en ganska bra dag trots allt, man får inte låta skolan förstöra allt bara. Min kväll i sig har mest bara beståt av mys här hemma och en massa tittande framför o.c men det är sånt man behöver ibland också, speciellt på en måndag.
Nu ska jag snart dra mig till sängs och ladda om inför en ny dag.
 
godnatt!
 
 
 
 
 

träning

idag efter skolan stack jag hem om och hämtade tränings kläder och sen åkte ja in till gymmet en sväng. blev ett bröst,triceps och axel pass. avslutade sedan passet med en tur på löpbandet. känns dock skönt att vara hemma nu så ska ta mig en varm dusch och sen blir det kvällsmat.

dagens träningskläder:




till skolan

nu sitter jag på bussen på väg till skolan och lyssnar på musik. idag är det en ganska okej dag i skolan fram till runt tre någon gång sen ska jag hem och kanske träna får se annars blir det att göra läxor.

ha de bra:)




vila nu skola sen

Sitter som jag sa innan och tittar på o.c, det var inte meningen att fastna i det så här fort men om jag ska tala sanning så kan jag inte sluta titta haha.Så det är helt enkelt så min kväll kommer fortsätta se ut tills det är dags för mig att gå till sängs. Imorgon är det skola igen som vanligt och jag hoppas att jag är utvilad tillräckligt och inte går in i någon depression igen, jag gör lätt de när det helt enkelt bara blir för mycket för mig att hantera.Jag hoppas bara att det går bra, ska bara ta dag för dag så ska det nog funka.
Men nog snackat om de jag tänkte säga godnatt nu så vi hörs imorgon igen, puss<3
 
 
 

in a blink of an eye

 

My sunday

Just nu ligger jag i sängen i slappe kläder och ska snart börja följa serien O.C  istället för one tree hill då jag redan kollat klart på alla säsongerna.
Fram mot kvällen ska jag mest bara vila upp mig inför den kommande veckan men ska även försöka börja på lite läxor.
 
Nu ska jag sätta igång första avsnittet så ni får ha en fortsatt bra dag!
 
 
 
 
 

Paintings


 

 

dagarna som passerat förbi

är ledsen för att jag aldrig skrev igår när jag kom hem men annat kom i mellan. Maten var i alla fall sjukt god som vanligt.
kvällen spenderas med kabbe, mini, Kevin och jeppe då vi mest bara tog de lugnt inte roligaste kvällen direkt men har haft en destu bättre idag då jag varit själv med jeppe och myst framför serier med en massa gott och några tända ljus. Nu e jag dock hemma igen och ska strax krypa till sängs.
Eftersom det blev så sent som halv 3 igår typ innan jag somna så ska ja försöka somna lite tidigare idag. Så godnatt på er! vi hörs snart igenbjuder på en gammal ego bild

Middag

Godmorgon!
Idag är det fredag och jag har bara precis vaknat och gjort mig i ordning. Ska nu åka in med Lisette,Tim och Vigge till plantan för att käka lite god middag, jag hör av mig när jag är hemma igen.
 
Ha en bra dag !
 
 
 

Emporia

Tidigt idag åkte jag in till knutan för att möta upp Moa. Sen satt vi oss på ett tåg mot Hyllie för att sedan gå in och shoppa loss inne på Emporia. Tyvärr så blev det inte direkt något shoppa loss för mig då jag kom hem tomhänt, men jag hade i alla fall en mysig dag och kul att vara på något nytt ställe även om det var lite svårt att hitta då och då. 
För cirka 45 min sen kom jag hem och har nu lagt mig i sängen för att vila och glo lite one tree hill innan det blir dags för kvällsmat. 
 
Ha en fortsatt bra dag <3
 
 
 
 

idag

idag har varit en seg dag och jag har mest tagit det lugnt hemma men nu har ja pallrat mig ner till jeppe och ska nog spendera dagen här då vi bestämt att göra middag tsm. just nu sitter vi bara och glor på tv men ska väl göra något snart.

ha det bra<3



jeppes hund ligger osså här o myser

Just nu

just nu sitter jag hemma hos älskling och har precis varit uppe i affären och köpte lite gott att dricka och käka. Om en stund ska vi sätta igång en film och mysa framför den tills det är dags för mig att gå hem. Jag hoppas ni haft en bra dag och att er dag fortsätter så, puss!
 
 

Morgon

Godmorgon på er
 
Idag är det tisdag och jag sitter här i vår soffa och bara myser efter en mättande frukost. Ska snart göra mig i ordning och sen vid lunch tid så ska hundarna ut. kanske så ska jag osså träffa Jesper idag men de e inte säkert annars får de bara bli mys hemma, göra lite nödvändigheter. Ni får ha bra dag!
 
 
 
 

Time for bed

Dags för mig att sova nu, har haft en mysig kväll med älskling men nu är jag hemma igen och ska äntligen få¨hoppa i säng snart. Behöver verkligen sova då jag känner mig trött hela tiden så godnatt på er!
 
 
 

Tränat

Nu har jag äntligen kommit hem från ett träningspass. Kändes faktiskt ganska bra när jag väl var där även om min kropp kanske inte är helt på topp. Blev ett pass rygg och biceps eftersom det var ett tag sen vi körde de. Nu ska jag gå in i duschen och göra mig i ordning och fräscha upp mig lite.
 
ha det bra <3
 
 
 

Morgon

Fråga mig inte vfr bilden lägger sig så men ni får nöja er med de
 
Godmorgon på er! Idag var det måndag som vanligt bara det att jag inte går i skolan. Nu istället sitter jag och spelar på vår iPad här hemma men ska snart ta med hundarna ut på en runda och där efter blir det gymmet med brorsan , puss!
 
 

Last one

Godkväll på er!
 
Börjar redan bli lite trött och tänkte snart stänga av datan så darför får detta tyvärr bli mitt sista inlägg för idag. Imorgon väntar mig en ledig dag eftersom jag äntligen fått sportlov. Ska se till att sova ut ordentligt och efter de ska jag äta mig en god frukost och middag innan jag ska iväg och träna. Mer om vad som händer säger jag imorgon, puss <3
 
jag vet jag ser konstig ut -.-

Huvudvärk

Just nu sitter jag och glor på one tree hill med värsta huvudvärken. Ska kanske ut och gå en runda nu istället för att bara få lite luft och piggna till lite. Dagen idag har inte varit så speciell då jag mest tagit det lugnt, man måste ju ladda upp sig inför lovet imorgon. Jag kommer nog bara fortsätta att ta det lugnt resten av dagen också, ibland kan man behöva de.
 
 
 

min dag

i gårkväll blev det bara en myskväll då jag inte mådde så bra till skillnad från idag. idag har jag varit igång redan från tidigt i morse och fram till nu. vid 12 tiden blev jag upphämtad av Robin och jeppe då vi körde till mediamarkt. Efter de åkte jag och jeppe hem till han och har sen dess varit med han men nu för Ett tag sen kom även Kevin.

ha de bra

Nördig

Godkväll !
Kan inte fatta att klockan redan är så mycket men antar att jag råkade fastna i det nya spelet jag hittat alldeles för länge. Idag har jag i alla fall varit i skolan som vanligt från 9 - 12 sen efter det mötte älskling upp mig nere vid stationen och sen tog vi bussen hem tillsammans, mysigt mysigt. Väl hemma sen fastnade jag i spelat 4 bilder ett ord, har dock gett upp nu och lät victor ta över istället så jag kunde se one tree hill istället.
 
Ikväll är en oplanerad kväll och frågan är om jag bara stannar eller jag bestämmer mig för att göra något, de vet jag faktiskt inte men uppdaterar er senare, puss<3
 
lite suddig bild men detta är alltså spelet jag nördat hela dagen ;)
 

kväll med älskling

spenderat kvällen hos älskling och har haft en toppen kväll. vi har bara legat myst hela kvällen och glott på film, kunde inte varit bättre. Fick osså en massa choklad, den godaste chokladen jag vet osså. hur länge tror ni den varar?;)




Glad alla <3 dag!

Hoppas ni haft en underbar dag med massor av kärlek och att den fortsätter så. Själv har jag haft en helt okej skolgång med mycket skratt trots alla tråkiga prov som ja haft idag. När jag väl kom hem mötte mamma mig med en ask med lindor och en jätte fin tröja från bondelide, Tack mamma<3. Nu väntar jag på lite mat som jag ska äta med familjen och sen ska jag gå ner till jesper <3
 

Fullt upp!

Jag är ledsen att uppdateringen inte blev som jag hade tänkt idag. Var nämligen så att efter att jag kom hem från skolan så fick jag någon idé om att träna idag osså så det fick det helt enkelt bli. Sen när jag var hemma blev det mat och sen dusch och nu till slut sitter jag och pluggar så har fullt upp och hoppas att ni förstår.
 
pussar och kramar från en hårt jobbande person!
 

Matte

Hello!
 
Sitter på matte lektion nu och har precis haft prov. Tyvärr så failade jag eftersom jag glömde skriva centimeter -.- så omprov för mig imorgon, kul va?. Snart ska jag äntligen få äta och efter det ska vi titta på film och efter det kan jag få komma hem. När jag kommer hem så är det som vanligt plugg tyvärr men ska försöka göra något roligare inlägg ikväll kanske videoblogg? vem vet.
 
ha det bra
 
bjuder på en skit gammal bild 
 

Önska mig lycka till!

Dags för mig att gå till sängs nu. Har varit en lång dag och är inget annat än trött just nu. Så jag ska väl lägga ner datorn och gå och göra mig i ordning, har trots allt matte prov imorgon som jag gärna vill klara och har jag inte sovit ordentligen så vet man aldrig hur det går, önska mig lycka till!
 
godnatt på er <3
 

Just nu

Sitter och glor på Maria och Mindy kan inget annat göra än att skratta.
 

gymmet!

Äntligen tbx till gymmet som vanligt igen shit vad skönt det vara att få ta ut all ilska inom mig. Idag fick det helt enkelt bli ett ben och rum pass som jag sedan avslutade med en löptur på löpbandet. Nu väntar jag på mat och sen blir det plugg för hela slanten. 
Ha de !

Godmorgon på er <3

Godmorgon på er, sitter nu i skolan och väntar på att jag snart ska redovisa mitt fotoprojekt, känns som om jag kommer svimma men får väl göra mitt bästa. Får även sluta tidigare idag så det är bra så jag kan få komma hem fortsätta plugga. Nu ska jag återgå till att koncentrera mig på skolan!
 
Jag hoppas ni får en fortsatt bra dag <3
 
 
 
 

Natii!

Nu är det dags för mig att gå till säng, imorgon väntar en lång dag i skolan och en massa mer plugg så det gäller för mig att få lite sömn så jag orkar med. 
 
Så sov nu gott så hörs vi imorgon!

Plugg

Just nu är det plugg för fulla muggar inför dem två proven på onsdag ska försöka ta mig igenom båda så måste helt enkelt lägga ner lite tid på det idag så vi får höras sen, puss<3
 
 
 
 

skola

godmorgon folket, kom för ett tag sen till skolan efter att ha stått ute i mer än 10 min för att ta den försenade bussen hit. Nu visade det sig även att läraren e sjuk så ska sitta här till Ett något när vi ska ha vår nästa lektion i eftermiddag. känns så onödigt, så får se vad som händer. ha det bra<3




Foto tips!

Dagens foto tips är att använda reflexskärm. 
 
Varför ska man använda reflexskärm? 
- Ger en härlig, livlig glans i ögonen.
- Ljusar upp.
- Jämnar ut mörka skuggor i ansiktet.
 
Vilken ska jag välja?
Reflexskärmar finns i många olika storlekar, allt från små lätthanterade skärmar på 30 cm i diameter, till stora otympliga uppemot 2 meter långa.
Vilken storlek man köper beror på hur mycket ljus man vill reflektera. En reflexskärm mellan 80-110cm passar bra till porträtt. Mindre till föremål, macrofoto mm. och större till fotografering i halv- eller helfigur.

Reflexskärmar finns också med olikfärgade sidor:
Silver - Ger starkast reflektion och ett lite kallare ljus. Passar bra om du fotograferar när det är mulet/skugga.
Guld - Ger inte lika stark reflektion och ett varmare ljus. Passar bra inomhus, i lampsken eller i solnedgång.
Sunfire - En blandning mellan silver och guld.
Vit - Passar bäst i starkt solsken, då silver bländar modellen.
Svart - Tar bort reflekterande ljus, om man tex. vill skugga föremål/modell.
Transparent - Om ljuset som ligger på modellen är för starkt, kan man "sila" det igenom den transparenta sidan, för att få ett härligt diffust ljus.
 
 
Jag har själv ingen reflex skärm ännu men funderar starkt på att lägga pengarna på en, ska bara välja vilken av dem jag vill ha. så eftersom jag inte har en ännu så bjuder jag på bilder från google istället.
 
 
 
 

Sunday

Godkväll på er! är ledsen att jag inte hunnit uppdatera er något idag. Anledningen är den att jag, jesper och kabbe var hemma hos kevin hela kvällen igår och sen efter de så drog jag direkt till Jesper och sov hos honom. När vi väl vaknade sen orkade vi inte göra så mycket så har mest bara legat och myst hela dagen fram tills nu. Resten av kvällen ska jag mest ta det lugnt tror jag och ta mig en varm dusch.
 
Ni får ha en fortsatt bra söndag kväll<3
 
 

mumien

sitter hemma hos Kevin för tillfället och glor på mumien på 6:an. kommet nog stanna här resten av kvällen tills det är dags att gå hem så ville bara säga ha en fortsatt bra kväll så ska jag återgå till min.puss på er<3
skit dålig bildkvalite men vad gör man

frukost

Godmorgon !
 
Kände mig trött igår kväll så somnade rätt tidigt. Idag vaknade jag väl runt 10 ungefär och har sen dess bara myst och käkat lite frukost. Ska väl göra mig i ordning lite och hoppas på att dagen har något att bjuda på sen.
 
Ha en bra dag <3
 
 

Lugn fredagkväll

Idag startade jag dagen med tre timmar i skolan innan denna veckans skoldagar äntligen var slut. Drog sen hem och tog mig en dusch. Sen dess har jag mest tagit det lugnt och ätit lite god kvällsmat. Ikväll tror jag bara att jag stannar hemma, saker blir ju aldrig som man hänt men antar att det istället blir lite chips och dipp tillsammans med filmen so undercover.
 
Ha en bra fredag ! <3
 
 

Skola nu, mysa sen

Hej på er !
 
Idag var det torsdag och jag peppar peppar peppar att denna skoldagen snart är slut och att det är fredag imorgon ,ska bli så jäkla skönt.  Nu Sitter jag i alla fall på matte lektion och ska snart käka har väl engelska och samhälle efter de och där efter är skoldagen slut. Ska hem och träffa Jeppe tror jag, vad vi ska göra vet jag inte än men antar att vi bara kommer ta det lugnt, är så slut efter denna veckan.
 
Nu ska jag återgå till min lektion, vi hörs <3
 

Love

Precis avslutat ett långt och mysigt samtal med älskling över telefon. Fått prata ut lite osv vilket är så sjukt viktigt ibland då man bara oftast lägger allt som är jobbigt på hög.
Innan jag slockar ska jag titta på ett sista avsnitt av one tree hill, som ni kanske märkt är jag helt beroende men kan inte hjälpa de.
Tänkte bara säga godnatt nu helt enkelt osså hörs vi imorgon<3
 
Fotograf:Rebecca Malmberg
Kamera: Nikon D3100 med standarobjektivet på

I skolan

sitter nu i skolan har egentligen  matte nu men vi är klara med det vi ska göra så sitter bara att tar det lugnt. Idag slutar vi inte förens kvart över 4 så kommer inte direkt ha något kul att uppdatera er med fram tills dess. Skriver ett inlägg när jag kommer hem igen, nu ska jag titta på one tree hill :)
 

Fotoprojekt

Bilderna från fotoprojektet som jag lovat er att lägga upp här har ni dem :)
 
Var bild för sig representerar antingen olika känslor eller så visar dem olika perspektiv man kan fota dem på.


 
 
 

 
 
 
 
 
 

lost and confused

ledsen att bloggen tar stryk för allt det här, jag som för en gångs skull hade lyckas. Jag har vissa saker jag måste fixa i riktiga livet innan jag känner att jag klarar av att skriva här som vanligt igen. Jag lovar er att allt kommer bli som vanligt igen men för stunden kan jag inget göra. Ska fösöka uppdatera och ge er lite nya bilder och tips osv men kan inte lova att det blir lika bra som när jag började blogga.
 
Tack till alla er som tror på denna bloggen som fortfarande tittar in <3
 

Min morgon

Godmorgon folket. Sitter nu på engelska lektion och håller på att dö, alla pratar i mun och håller på att diskutera en jävla massa skit som jag inte ens var med på eftersom jag var sjuk. Snart är det lunch och efter det har vi svenska i think och jag kan äntligen få komma hem efter de. Ska hem och göra skolarbete och ta det lugnt.
 
Ni får ha en bra dag !
 
 

today

Idag har jag inte gjort så mycket. Har mest tagit det lugnt och försökt ta lite nya bilder till fotoprojektet men gick väl sådär. Är seg och hade inte direkt ork till att fota så därför blev det som det blev.
Nu har jag precis gjort några chokladbollar, har inte ätit något sött på länge så unnar mig de idag. Ska väl glo lite one tree hill innan kvällsmat och sen ska jag dra ner till jeppe en sväng. 
 
Ha en fortsatt bra söndag!
 
 
Bild från idag när jag och mollan var ute och fotade lite, så jävla söt!

Kvällens planer

Godkväll på er!
 
Sitter på mitt rum nu och väntar på besked från jesper om en sak. Är hemma själv då resten av familjen är iväg på lite saker så nu är det bara jag som ska göra något. Ska kanske snart upp och äta på pizzerian med jeppe och sen antigen hem till mig med jeppe eller hem till kevin. Inte helt bestämt än men antar att vi kommer hamna där uppe hos han.
 
Nu måste jag stänga datorn, ha en bra kväll <3
 

2/2-13

 
 
Jeans-vera moda, linne-kappahl, kofta-hm, halsband

A fake smile

Ibland är man bara inte sig själv. Man är vilse och försöker hitta tillbaks till varje pris men ibland behöver det sin tid.
Att alltid gå runt med ett leende är inte alltid så lätt. Vi måste få gråta och hålla oss tillbaka men en sak vi glömmer  är att se vad vi har under tiden. Jag strular med att höja mig själv och verkligen vara glad och kanske en dag säger jag varför men för stunden stannar jag nog gärna kvar i mitt hörn. Jag vill bara inte att ni ska behöva straffas över det men kanske kan ni förstå.
 
 
 

promenad

precis varit ute och gått en runda med älskling ner till stranden och hem igen. var skönt att få komma ut ur huset igen ett tag och få lite frisk och luft. Just nu sitter jag och tittar på friends och väntar på att one tree hill ska börja.

ha en fortsatt bra fredag !:)