Glad tjej

Imorse kom älskling förbi och överraskade mig nyvaken och allt var jag tyvärr. Som tur är så skrämde jag inte skiten ur han utan smink och hela köret, kan ju bara säga att man inte ser speciellt bra ut när man är sjuk.
Fram tills klockan 2 satt vi bara och myste framför tv:n i vardagsrummet. Måste erkänna att det kändes skönt att äntligen ha någon att prata och mysa med under dagarna och inte bara med hundarna man blir smått deprimerad när man fattar att man pratar med en hund. Efter 2 stack han och jag var ensam igen men efter ett tag strömmade resten av familjen in så de var lugnt.
 
Nu ska jag fotsätta och ta det lugnt och krya på mig, puss <3
 

23.08

Har haft en helt okej dag trots mitt konstiga virus som har flugit på mig. Har idag mest bara myst i soffan men har även försökt att hjälpa till lite här hemma då jag tömt diskmaskinen lite och gått ut med hundarna en sväng för att få frisk luft. Nu har dock dagen lidit mot sitt slut och det är dags att gå till sängs. Imorgon väntar en liknande dag men som tur är så börjar jag lära mig tv schemat nu så jag har alltid något att glo på.
 
Sov gott! <3
 
 
 

natur

 
 
 
 

Svar på tal

Fick en kommentar från en tjej vid namn vilja som verkligen fick mig på bättre humör, glad att ni tycker om min blogg och lägger en kommentar då och då. Men hon skrev även en fråga i kommentaren om jag har instagram?
 
Visst har jag instagram men har typ precis skaffat det så har inte riktigt kommit igång med uppdateringen, men några bilder är där allt.
 
Så om ni vill följa mig på instagram så hittar ni mig under namnet Rebbe_m 
 
 

Godkväll

Godkväll bloggen!
 
vet att bloggen blivit lite tråkig på senaste tiden men ska försöka fixa lite nya bilder och lägga ut något nytt foto tips men får se när jag mår så pass bra. Men ett foto tips ska jag nog kunna fixa imorgon så kolla in då igen.
Nu ska jag snart hälsa på sängen och försöka sova några timmar så jag snart kan få slippa denna förkylningen.
 
Sov gott nu så hörs vi imorgon!
 

just nu

ligger nere i vardagsrums soffan nu och glor lite tv. orkar inte göra så mycket mer. ser på 2 1/2 men tills kvällsmaten är klar. Är ledsen att jag inte har så mycket roligt att uppdatera er med men kan inte hjälpa att jag är sjuk.




Min dag

Har bara flyttat mig mellan sängen och soffan hela dagen och har inte orkat göra mycket mer än så. Var dock snäll och tog ut hundarna i eftermiddags, det är aldrig fel med lite luft. Ska fortsätta ta det lugnt och hoppas på att jag kryar på mig snart.
 
puss
 
 
 
 

Sjuk

Idag stannar jag hemma från skolan då jag inte känner mig så bra. Vill inte alls vara sjuk nu då jag precis kommit igång med träningen igen men antar att jag inte har något annat väl än att vila ut mig tills jag blir frisk igen.
Nu ska jag lägga mig ner i sängen och sätta igång tv:n för att se om det finns något att glo på.
 
Ha en bra dag i skolan/på jobbet eller var ni nu är!
 
 

godnatt !

har haft en helt okej dag då jag för mesta del bara tagit det lugnt. Har även varit nere en sväng hos jeppe ikväll och myst. Dags nu för sängen för att orka med morgon dagen, puss<3



Molly säger också godnatt!:)

My morning

 
 
 

A new day

Äntligen vaknat upp och känner mig mycket piggare idag. Har precis ätit lite frukost och tänkte egentligen åkt och tränat nu men eftersom jag kanske håller på att bli sjuk så är det kanske inte så bra. Så om det inte blir någon träning ska jag istället gå in och ta mig en varm dusch och sen göra mig redo inför dagen.
 
Ännu ett plus för dagen är att det äntligen kommit lite plus grader så vi snart kan få bort den kalla snön eller vad säger ni? är det bara jag som längtar efter våren egentligen?
 
 
Have a nice day !

Forget everything for a while

Godnatt på er folket! Dags för mig att krypa till sängs nu och hoppas på en bättre dag imorgon och förhoppningsvis vaknar jag upp utan att känna mig sjuk!
 
puss <3
 

Bland maskrosorna

 



 
 
 

 


 
 
 
 

Bröllopsfixaren

Sorry för att jag inte uppdaterat idag men sen imorse har jag inte mått speciellt bra och har varit uttråkad till max.
Nu har jag börjat lugna ner mig så har krypt ner i sängen och satt igång bröllopsfixaren på tv som jag ska glo på ikväll. 
 
Ha en fortsatt bra kväll :)
 
 
 

Dålig inställning

Godmorgon!
 
Idag vakna jag upp ganska seg från gårdagen, men fick endå pallra mig upp och göra lite frukost till mig själv. Slutade med att jag fick äta en macka då jag råkade lägga den andra i vatten -.- så min dag började alltså inte speciellt bra om ni frågar mig. 
Idag har jag inget planerat och känner mig smått deprimerad över de, vet inte varför men det är väl bara något jag intalar mig destu mer jag tänker på att jag inte har något att göra. Men kanske dyker det upp något endå, vi får helt enkelt se.
 
puss
 
 

sleep well

Efter en trevlig kväll hemma hos pojkvännen så ska jag nu gå till sängs, sov så gott alla ni där ute <3
 

myskväll med jeppe

ligger hemma hos älsking och har en myskväll tsm med han. ska nu kränga lite chips och dipp och glo gamla parlamentet avsnitt, ha en fortsatt trevlig kväll ni också!<3




dagens outfit

 
 
 

Nya träningskläder

Precis kommit hem från väla och fått med mig lite träningsgrejer hem
Tog lite bilder men orkade inte lägga ner någon tid på dem men det viktigaste är att man ser vad det är eller hur :)
 
Träningshandskar

 och två sport bh:ar

Empitness

 

 
 

hungrig

godmorgon på er, nu sitter jag i skolan och har min andra lektion för idag. snart är det dags för Lunch och jag får väl prega i mig så mycket jag kan eftersom jag glömde plånboken hemma. hör av mig senare :)<3

Fb sida !

Skapat en facebook sida nu till mina bilder och min blogg. Så gå gärna in där och gilla sidan genom att klicka på bilden nedan. 
 
På sidan kan du lätt och enkelt boka mig eller mejla för frågor 
 

Just nu

 sitter och redigerar inför mitt fotoprojekt som jag har i skolan. Kan tyvärr inte visa er riktigt än men jag lovar att göra det när jag är klar med det. Vill ju liksom inte att någon från klassen ska ta mina ideer.
 
bjuder på en annan bild så länge !:)
 

SMILE

 
 
 
 

trött och seg

Godmorgon!
 
Idag vaknade jag upp skit trött med ingen ork för skolan men ändå sitter jag här nu och har Samhälles lektion. Hade gärna hoppat över skolan om jag hade kunnat men anatar att jag får  kämpa fram tills dagens slut istället.
Så idag ska jag alltså sitta i skolan fram tills 4 tiden och sen ska jag hem för att ta det lugnt och göra en skoluppgift. Uppdaterar er mer sen, puss<3
 
 
random bild som jag tyckte blev lite häftig !

Pajad dator -.-

virus ! ja ni hörde rätt jag har fått virus på min dator, så ligger här nu och surar över att min dator ej går att använda, tur att jag har skoldatorn så länge. Ska sätta igång tv:n och lugna ner mig lite, kan behöva det.
 
Hoppas ni haft en bättre bra dag än jag <3
 
 
 
 

på gymmet

jag och brodern på gymmet för ett tag sen då vi körde ett bröst och triceps pass



kvällen

Precis avslutat ett samtal med älsklingen bara för att höra hur det är osv. Nu väntar jag på lite mat och sen efter det  ska jag sätta igång något bra på tv eller kanske ladda ner någon bra film, puss på er<3
 
 

engelska

nu sitter jag i skolan och ska snart ha engelska, är sjukt trött men får göra det bästa av de. efter skolan ska jag nog bara hem och ta det lugnt, är helt trött i hela kroppen från all träning. så art bara komma hem och lägga mig i soffan och mysa hade varit Nice!

ha en bra dag!



Myskläder

Blev ingen outfit bild idag tyvärr eftersom jag endast gått i myskläder hela dagen. Orkade inte ens byta om till fina kläder när jag gick ner till jeppe, men ibland är det faktiskt okej att gå runt i myskläder. Han var också mysklädd så vi bestämde oss för att bara ligga och mysa i hans säng och glo lite tv innan det var dags för mig att traska hem igen.
Nu ligger jag i min egna säng och har precis gjort mig i ordning så jag kan gå och lägga mig.
 
puss på er <3
 
så nu säger jag och min pingvin pyjamas godnatt ! <3
 

Gymmet

Hemma efter ett pass på gymmet då jag tränade rygg och biceps, gick helt okej men är rätt trött sen gårdagen och träningsvärken i benen har fortfarande inte försvunnit så fick göra det bästa av situationen. 
Snart ska jag in i duschen och tvätta av mig. Kommer bara ta det lugnt idag eftersom det är skola imorgon, vet inte hur jag ska orka eftersom det känns som man inte sovit på hela helgen men får helt enkelt leva med det bara.
 
Ha det bra
 
 
 

Söndag morgon

Godmorgon folket!
 
Sitter nu ganska nyvaken i min säng och väntar på att få tillgång till badrummet så jag kan börja göra mig redo inför dagen. Hade tänkt att dra in och träna ett pass om jag hinner, dem ska ju alltid stänga så tidigt på helgerna tyvärr så vi får se när jag är klar osv.
 
Lägger upp lite nya bilder här sen eller kanske en dagens outfit, så kolla in snart igen <3
 
 

Natti

godkväll eller ska jag säga natt kanske? . Nu ligger jag i alla fall i sängen redo för att sova lite. Har haft en helt okej dag trots händelser osv men allt blev bra till slut och det är de som räknas.
Men nu måste jag stänga av datorn så vi hörs imorgon igen?
 
puss<3
 

Lördag

Sitter i soffan nu och glor på tv. Har i förmiddags inte gjort så mycket mer än att jag har varit ute och fotat lite till vårt fotoprojekt i skolan men blev inte så bra tyvärr. Får fixa bilder en annan dag.
Idag har jag inget planerat men hoppas på att något dyker upp annars får det helt enkelt bli en hemma kväll.
 
Ha en fortsatt bra dag !
 
 

myskväll

Skönt att vara hemma nu, har haft en lugn kväll tillsammans med gänget och har egentligen inte gjort så mycket mer än att glo tv och jag har så klart myst med jesper men annars inte så mycket mer. 
Nu ska jag byta om till mjukis kläder och krypa ner under täcket och försöka få mig lite sömn. Vad som händer imorgon är inte bestämt än så får ta dagen som den kommer.
 
puss <3
 
 

just nu

sitter hemma hos Kevin med jeppe och glor lite tv. ska väl strax gå hem o lägga mig, är skit trött!.
hoppas ni haft en bra kväll:)!




ben & rump pass

sorry för att jag ej uppdaterat er idag har helt glömt bort de nu när jag var ledig idag från skolan så tänker man sig att man är ledig från allt med det stämmde inte riktigt ju. Så idag var jag alltså ledig så jag sov änna till klockan 12 idag, var verkligen skönt att få sova ut. Där efter har jag bara gått runt och myst hela dagen fram tills 16.30 då jag tog bussen in till råå för att träna. Blev ett ben och rump pass. Är nöjd över min prestation och känner redan av träningsvärken. Nu blir det lite kvällsmat och efter det en varm dusch.
 
Ikväll kanske jag ska ut annars blir det en mysig hemma kväll, puss <3
 
Jag just nu, trött och svettig efter ett pass på gymmet!

ingen träning

blev ingen ben träning idag på grund av den enorma smärtan jag fick i magen på skoldagens slut då det egentligen var meningen att jag skulle åka till gymmet så det får helt enkelt vänta. Känner mig dock fett taggad för tillfället men får se hur jag mår imorgon och kanske kan det bli en sväng då istället.
Istället nu för att träna är jag hemma och tar det lugnt,kollar på lite insperations videos på youtube om träning och peppar mig själv. 
 
 
bjuder på en flippad bild :)!

skolan

sitter i skolan nu och gnager på lite godis ska nt äta mkt mer nu eftersom jag ska träna sen efter min sista lektion runt 3-4.
blir nog ett lätt benpass då jag inte helt är i form för tillfället.

nu ska jag återgå till att koncentrera mig på skolan så ni får ha det så bra:)



lite skitig spegel I know

idrott

Då var det dags att åka mot skolan och ha idrott. Inte speciellt taggad direkt så får hoppas att det blir en lugn lektion. Där efter går jag till rätt sent idag men hoppas på att få sluta något tidigare kanske.
 
puss på er <3
 
lilla jag idag 

Pizzerian

Blev ingen ligga hemma kväll idag faktiskt. Skulle bara upp till affären med pojkvännen och köpa något från affären men slutar med att vi träffar på en massa folk längs vägen trots det is kalla vädret. Så till sist hamnar vi på pizzerian med en massa annat folk och bara sitter och snackar typ. Nu är jag dock hemma igen, e ju trots allt skola imorgon. Så ska sova snart så säger godnatt nu<3
 

winter

 
 
 
 

Chokladbollar (Negerbollar)

Precis stått och gjort chokladbollar eller som jag hellre säger negerbollar för jag är uppväxt med att använda det ordet. Blev en ganska lugn skoldag idag men är endå skönt att få vara hemma. Snart blir det kvällsmat och sen ska jag bara ligga och värma mig under täcket resten av kvällen i think, bye <3
 
 
 
 
 

väla med tjejerna

sitter på väla och käkar med tjejerna nu under hålan. ska snart tbx och ha svenska men först ska ja vänta på att dem ska äta upp sina stora tallrikar med kabab medans jag ätit upp min lilla mat från donken för längesen. nästa gång är det jag som ska ha mycket pengar med mig haha.



Onsdag

Godmorgon folket!
 
Då var det onsdag idag och jag är tillbaka till skolan som vanligt igen. Sitter just nu och har samhälle och sen har vi typ tre timmars håla så vetifan vad vi göra då men vi får väl se. Efter skolan ska jag bara hem och slöa är så sjukt trött och vill bara sova typ. 
 
Ha en bra dag <3
 
ganska ful bild men har inget annat att bjuda på så ni får en fail bild från igår.
 
 

sov gott

Nu har jag precis flytta mig upp till övervåningen efter att ha glott på svenska hollywood fruar tillsammans med mamma. Imorgon är det skola som vanligt igen tyvärr och en lång dag också. Ska försöka uppdatera er så ofta jag kan men får bli några extra inlägg på kvällen istället. 
Men innan dess behöver jag ju lite nattsömn så nu ska jag göra mig redo och snart krypa till sängs.
 
sov gott folket<3
 
 
bild från dagen 

Close up filter

Ett close up filter är väldigt bra att ha när du inte vill lägga pengarna på ett dyrt macro objektiv. Med ett close up kan du komma riktigt nära och få bra bilder på ett billigt sätt.
 
exempel bilder
 

stranden

Gick ner till stranden en sväng idag tillsammans med mamma och molly men det var verkligen inte njutbart pga kylan förutom den fina solnedgången vi fick se. Dock hade jag inte mitt zom objektiv med mig så bilderna blev inte så bra på solen.
 
Nu sitter jag i köket och väntar på mat, sen ska jag bara mysa resten av kvällen !
 
hoppas ni haft en bra dag <3
 

Molly 15/1

 

Outfit 15/01-13

Jeans - levis, T shirt-gt, kofta- hm
 

Leaf

 
 
 

Snö i hbg

Som jag skrev igår så kommer jag ha fullt upp med skolarbeten idag och har haft resten av dagen osså så det är alltså darför jag inte haft tillgång till att uppdatera er idag men kör en liten snabbis nu så ni inte tröttnar helt.
Så nu ligger jag alltså i sängen med magont och gör klart en läxa. Lite svårt att koncentrera sig när man har ont men vad gör man inte för att få vara ledig imorgon.
 
Jag lovar er att uppdatera er bättre imorgon men idag får ni nöja er med några få inlägg.
 
Idag snöar det förresten här i helsingborg så sjukt trist och temperaturen är nera på minus 3 grader cirka. 

School tomorrow

godnatt folket, ska försöka få mig lite sömn strax eftersom det är skola imorgon. Går från 11 till runt tre så de ska jag väl klara av. Imorgon blir det endast fokus på skola så att ja kan få stanna hemma på tisdag från skolan. Kan behöva de även om ja ska jobba hemma med fotoprojektet.
 
puss
 
 

Bländare

Bländaren reglerar hur stor öppningen i objektivet är och hur mycket eller lite ljus som släpps in åt gången
 
Bländaren skrivs ut med ett f.

Som bilden visar; Ju lägre tal du väljer (tex. f/1,8), ju större blir öppningen i objektivet och desto mer ljus släpps in i kameran. Väljer du tvärt om ett högre tal (tex. f/16), blir öppningen i objektivet mindre och desto mindre ljus släpps in i kameran.
 
 
Skärpedjupet påverkas också av bländaren då du får antigen kort eller långt skärpedjup. Med ett kort skärpedjup får du en liten yta som är skarp och resten är suddig och tvärt om när du har långt skärpedjup.
 
 

flower power

 
 
 
 

Kalas

Jag ska på kalas och tjocka mig lite mindre än en timme som jag helt hade glömt bort. Ska ner till mina tvillingkusiner och fira dem så vi hörs när jag kommer hem igen, puss <3
 
bjuder på en bild från igår på tvillingarnas syster
 
 

Söndag

Godmorgon, idag var det söndag igen och snart börjar ytterliggare en skolvecka. Hade tänkt att vila ut mig så mycket ja kunde denna helgen men blev tyvärr inte så. 
Idag sker inte så mycket då jag inte planerat något men ska göra någon läxa och kanske ut och träffa jeppe ett tag men mer än så lär de nog inte bli. Måste ju orka med morgon dagen!.
 
 
 

Min lilla molly

 

life isn't like a fairytale...

...life is for real
 

kusin vitamin

Har haft min kusin linn här hela dagen. Först var vi ute och fotade lite till mitt fotoprojekt och efter det gick vi in och åt lite fika. Nu har hon dock gått hem och jag sitter här hemma och väntar på lite mat medans jag laddar över en massa bilder från kameran till datorn. Annars blir kvällen nog ganska lugn då jag inte känner mig så pigg för tillfället. Kanske glo någon film,mysa osv.
en bild från idag <3

02:10

Efter en mysig kväll spenderad nere hos älskling så ska jag nu krypa till sängs. Imorgon ska jag ut om vädret är bra och fotografera inför ett skolprojekt så ni kan räkna med lite nya bilder imorgon så missa inte de!
 
Godnatt på er <3
 
2

strand bilder

Lite blandade härliga strandbilder från sen sommaren 2012
 
 
 

butterfly

sommar bild
 
 

School

Godmorgon, bara jag som hade de jobbigt att gå upp i morse eller? Ville verkligen bara somna om men icke. Så nu sitter jag i skolan istället och väntar på en ovanligt lång skolgång denna fredagen. Här efter blir det en snabbis till gymmet och sedan där efter hem.
 
hoppas ni får en tipp topp dag <3
 

Jersey shore

Seg på att uppdatera idag men har legat o slöat i sängen nästan hela dagen så har inte riktigt orkat.
Men nu sitter jag i alla fall och kollar på jersey shore avsnitt som jag missat. Så himla awesome serie som får en och skratta konstant. Men snart är det väl tyvärr dags för att sova men ska nog glo något avsnitt till, kan inte låta bli.
 
Hoppas ni haft en toppen dag och fortsätter att ha det kvällen ut!:)
Och innan jag avslutar detta inlägget ville jag bara tacka för alla söta kommentarer, uppskattar verkligen dem:)
 
 

Winter




 
 
Några gamla vinter bilder jag tagit 

Några grymma foto bloggar

Eftersom detta är en foto blogg så tänkte jag länka lite mer välkända fotobloggar som ger mig insperation osv.
Dem är verkligen grymma allihopa
 
http://nevnarien.se/
http://linafoto.blogg.se/
http://michaeladahlstrom.se/
http://michaeladahlstrom.se/
http://lindellottilia.se/
http://esmeraldaedenberg.blogg.se/
http://denize.se/
 
Detta är några av dem, hoppas ni uppskattade de :)!
 
 
 

Time for bed!

Dags för säng time nu då. Är ganska trött efter denna dagen så ska bli skönt att få krypa till sängs, hoppas bara att jag kan somna när jag väl släkt lampan. 
Imorgon är det ny dag med nya tag. Har faktiskt inte mycket planerat efter att ja kommit hem från skolan imorgon. Blir nog en slappe dag hemma om inget dyker upp och kanske göra lite nödvändiga saker här hemma istället.
 
ingen redigering 

OMG!

Haha kan ni gissa vem det där är?
Trilla inte av stolen nu va xd
 
 

Dreaming about the summer

bara jag som saknar sommaren eller?
 
 
 
 
 
 
 

Work out

Är ledsen för den dåliga uppdateringen men har varit i skolan fram till tre idag och efter det drog jag direkt till gymmet som ja nämde igår. Blev faktiskt ett helt okej pass då vi började med lite uppvärmning och efter de tränade vi triceps och bröst. Avlsutade passet med att springa av oss lite alltså jag och min bror och sen var det bara att bege sig bort till bussen i helande ösregn. 
Snart ska jag gå in i duschen och efter de blir det lite käk och träffa pojkvännen i think.
 
 

Cocker spaniel valpar

Medans jag antagligen sitter i skolan just nu så tänkte jag bjuda på några söta bilder. Dessa små cockrarna stötte vi på när vi var och hälsade på hos uppföddaren till Molly när vi var där senast. Inte så jättre bra bilder efter som det var ett tag sen men visst är dem söta?
 
 
 
 
 
 

Godnatt <3

 

Dreaming back to my childhood

 
 

Träning

Varit iväg en sväng till gymmet i eftermiddags och det blev ett långt pass rygg och biceps. Var faktiskt första besöket på gymmet för i år och imorgon blir det mitt andra. Känner mig verkligen sjukt taggad till att ta tag i det igen och göra mig redo inför sommaren som kommer.
 
 

Dagens jag

Kofta - Bondelide, ring - style by tyra, Svar tröja - Gt, Jeans - Levis
 

When everything goes black and white

 
 
nikon D3100 
nikkor 35mm

Godmorgon

Nu startar vårterminen igen och jag ska tbx till skolan som vanligt. Har sätt till att göra ett tidsinställt inlägg till er eftersom jag både ska träna och gå till skolan till rätt sent. Hoppas ni får en bra dag medans jag antagligen ska springa ute och fotografera i det kalla vädret. 
 
bye
 
 

Aicha

 
 
 
Nikon D3100 nikkor 35mm
 
 
 
 
 

Min kamera utrustning

I min lilla samling av kamera utrustning hittar man min älskade Kamera Nikon D7100, en lite mer komplicerad kamera än min förra men även en mycket bättre kameran. Den har 24,1 megapixlar,  51 fokuspunkter och tar upp till 6 bilder per sekund finns även videoinspelning i Full HD. Älskar min nykomling.
 
 
 
I min samling hittar man även min Kamera Nikon D3100, en väldigt lätthanterad kamera med 14,2 megapixlar. En bra nybörjar kamera
 
OBJEKTIV:
Jag har standarobjektivet nikkor 18-55mm som jag använder flitigt i vardagliga situationer
Detta objektiv fick jag med när ja köpte kameran.
 
 
Mitt andra objektiv är Nikkor 55-200mm vr objektiv som tar väldigt fina bilder och är bra i ute miljöer då man många gånger behöver bra zom. Ett bra objektiv som når upp till sitt rykte helt enkelt.
Mitt nyaste objektiv som jag fick i julas är ett perfekt porträtt objektiv vid namn nikkor 35mm. Har inte provat det så mycket ännu men än så länge gillar jag det. Men det är viktigt att kunna sin kamera för mycket handlar om inställningar.
Något som är ett litet minus med det är att auto fokuseringen inte är speciellt bra. 
 
 
MOTLJUSSKYDD:
Är ägare till x-antal motljusskydd också som jag fått med mig till dem olika objektiven. Ett motljusskydd är bra när man ska fota en bild mot ljuset då det ser till att ta bort fläckarna som solen gör. Ibland kan det vara fint med dem men ibland önska man kanske att dem försvann.
 
FILTER:
Jag äger också två olika filter. Ett vanligt uv-filter för att skydda objektivets lins och ett close-up filter för att komma närmre det du ska fota. Väldigt nödvändiga båda två. 
Close-up filtret ger fantastiska bilder när man vet hur man ska göra och är värt varenda krona.
 
 
STATIV:
Har även ett stativ som jag använder ibland som funkar bra. Inget och gnälla på och säljs till ett bra pris.
 
 
 
Detta var allt för min lilla samling och bara längtar tills jag kan uppdatera den. Hoppas ni tyckte det var kul att dyka in i min lilla foto hörna, ha det bra <3
 

ISO

Tänkte ge lite tips om ISO alltså kamerans ljuskänslighet. Inte många som vet vad man ska ställa in den på under olika timmar på dygnet. Något att tänka på  är att Låga ISO tal ger fina och klara bilder, men då du hamnar i en situation där du behöver öka på ISO bör du tänka på att nackdelen med höga ISO tal är att man ofta får mer kornighet i bilderna, mer känt som brus. 
 
Några tips på när du ska ha vilket iso tal:
100/200 ISO: Normalt dagsljus
400: Molnig dag
800: Skymning
1600: tidig kväll
 
lånade en väldigt bra bild från google som visar vad som kan hända när du har för hög iso

imorgon då ni

sov ju över hos jeppe igår som ja nämnde i förra inlägget och har i stort sätt bara legat här hemma hos han och slöat hela dagen så därför jag inte uppdaterat er. Men ja lovar er att de Kmr upp nya bilder imorgon och några foto tips! missa inte de. puss bjuder på ett mobil foto så länge:)




berättelsen om pi

Hej folket!. tänkte göra en vanlig uppdatering om vad ja gör just nu. sanningen är den att jag sitter på bussen med min älsklings hand i min och är på väg hem. vi har varit och kollat på Berättelsen om pi på bio en rätt bra film om ni frågar mig. Snart är vi hemma hos han och kommer att spendera resten av kvällen och natten där! puss på er<3



My love!

Detta är min kärlek, Jesper!<3 Den 23/12 hade vi ett år tillsammans! känns som att dagarna bara flyger förbi allting går så fort men än idag är det jag och han och hoppas att det kommer fortsätta vara så framöver också. Tänkte bara nämna han lite ifall ni undrar eftersom han antagligen kommer nämnas här på bloggen rätt ofta.
Några frågor? lämna i så fall en kommentar<3

My dogs

Som ni kan läsa i beskrivningen om mig i sidomenyn så har jag två hundar. 
Bella som är den äldsta är verkligen den snällaste hund jag mött. Hon är en sån hund som bara står och inte bryr sig om vad som än pågår runt om kring henne, ibland kanske hon till och med blir lite för snäll.
 
Det här är alltså Bella en Golden Retriver
 
Min andra hund är en Cocker spaniel och det märks verkligen, hon är alltid på topp och älskar att leka. Molly som hon heter är lite mer än hälften så gammal som vår andra hund och är endast 5 eller 6 år gammal även om hon beter sig som en busig valp i många lägen.
 
Bilden nedanför är alltså på Molly :)
 

Me, Myself and I

Välkommen till min nystartade blogg! här kan ni se mina fotografier jag tagit och lära er lite tips på hur man blir en bättre fotograf.
 
På bilden här nedan ser du mig, en 16 årig foto-crazy tjej!
 
hoppas du tittar in igen<3