En stressig dag

vaknade rätt tidigt imorse då jag blev väckt av vår äldsta hund Bella som stod och stampade nere i köket. Var ju bara att slänga på sig ett joggingställ och ut i kylan så hon kunde pinka. Inte direkt roligaste sättet att vakna på men blev ganska pigg efter de ändå så somnade i alla fall inte om utan jag gjorde mig i ordning istället och sen kom min broder hem vid lunch och jag slängde i mig lite mat och tog ut båda hundarna innan vi drog till gymmet. Väl framme på gymmet blev det ett pass biceps och rygg. kan inte säga att jag presterade som jag brukar så nu e det nog dags att få igång allting igen som vanligt och hoppas på att kroppen orkar med.
 
 

Motivation

 
 

A sunny evening

 
 
Hittade dessa bilderna på min gamla blogg. Väldigt fint och varmt ljus i bilderna som jag tycker om! önska dock bara att man la ner lite mer tid på att få bättre bilder
 

Löpning med Molly

Nu efter mer än tre veckors vila från träningen så kändes det som att det var dags att ta tag i det igen. Så jag gjorde mig i ordning i eftermiddags för gymmet men insåg ganska snart att jag inte alls kände för att dra dit så istället tog jag på mina skor, kopplade Molly (min hund) och bar mig iväg inför en springtur runt golfbanan. Vem ger en bättre motivation än en söt liten hund som springer bredvid och ser glad ut? inte många vad jag vet.
Så det slutade helt enkelt med en enkel runda löpning på lite grusvägar och stigar samt lite små benövningar som jag stannade och gjorde då Molly behövde pusta ut lite. 
 
Nu behöver jag dock lite vila osså så jag kan återhämta mig ordentligt, ni får ha de så bra!
 
 
 

En lekstund på stranden

 
 
 
Hittade dessa härliga bilder liggandes i en mapp på min dator från några av mina första bilder jag tagit. Hade gärna visat er några nya bilder från Menorca men min dator som jag har photoshop på funkar inte för tillfället och hade gärna fixat lite mer värme och ljus i vissa av bilderna så tycker att det är värt att vänta på istället då jag vill att bilderna ska bli så bra de bara kan bli.

At menorca

 

so true!
studentfirande

ligger nu i sängen så sjukt trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Kvällen har varit en lyckad kväll även om det blivit mycket promenerande men vi var i alla fall borta en sväng hos robin och grattade han på studenten innan vi drog tbx igen och tryckte i oss en massa popcorn.
Nu ska jag äntligen få gå till sängs efter en händelserik dag så godnatt på er och sov gott!
sommarlov

nu har jag äntligen på riktigt gått på sommarlov. Nu ska jag bara njuta resten av dem kommande dagarna.
Just nu

sitter nere hos jesper och avslutar kvällen här trött efter födelsedagsfirandet för min kusin Linn