påsk

natten från igår till idag spenderade jag tsm med jeppe hemma hos mig.vaknade sen runt 11 imorse och där efter gick vi en runda i vårvädret innan det var dags för mig att åka in till farmor och äta lite påskmat. Nu sitter jag hemma hos jeppe och chillar vilket jag lär göra resten av kvällen.

hoppas ni haft en bra påskhelg för nu ska ja återgå till att va social, ha de!




Glad påsk!

nikon D3100
 

Påskgodis

Mitt goa påskgodis som fick av mamma idag, kunde inte låta bli att gnaga lite på kaninen innan jag fota den så ni får nöja er att den inte är hel xd
 
 
 

Långfredag

Nu har klockan blivit lite mer än halv 3 och jag sitter fortfarande i mjukis. Ska väl snart göra mig i ordning då vi ska ha gäster som kommer hit för att fira min pappa och då kan man ju inte se helt nyvaken ut.
Så det jag kommer göra idag är inte mycket mer än att städa lite på rummet,och mot kvällen äta kalkon med en del av släkten.
 
Nu ska jag fortsätta chilla lite innan jag gör mig i ordning, ha en fortsatt trevlig långfredag
 
 
Grattis pappa på din dag !

just nu

ligger i sängen och glor på sex and the city på kanal fyra. har faktiskt aldrig sätt den förr.




Min dag i ord

Har inte blivit något uppdatering då jag ej varit hemma idag utan jag har istället spenderat dagen med jeppe. Man måste njuta lite när man har lov osså och inte bara nörda framför datorn, så denna dagen började jag med lite träning framför allt till mitt knä men körde också lite magövningar. Där efter tog jag mig en dusch och mötte sedan upp jeppe för att gå en sväng till affären. Resten av dagen har vi mest bara myst. 
 
Sitter nu hemma igen och har precis käkat lite. Ska väl mest bara mysa resten av kvällen och vila upp mig, ha de <3
 
Bild tagen för nästan exakt två år sedan, lite skillnad

En dag i Mollys liv

 
 
 
Nikon D3100 
 
lite suddiga bilder men inte så lätt när hon vägrar stå stilla men hoppas att dem duger ändå 
 

Sjukgymnast

redan klockan kvart i åtta imorse ringde min väckaklocka på mobilen. Gjorde mig sen i ordning innan mamma kom hem och hämtade mig för att köra upp mig till sjukgymnasten. Väl där kollade sjukgymnasten på mitt knä och tejpade de osv. Håller nu tummarna på att det ska gå över och har även fått lov att börja gymma nu igen om jag tar det lugnt så börjar känna mig taggad igen. Idag blir det dock inget gym utan jag ska bara vila idag och göra lite läxor.
 
Ni får ha det bra!
 
Mitt lilla knä just nu

nyttigt och gott




direkt från uterummet

sitter nu ute i vårt uterum och myser lite i den cirka 30 gradiga varma hettan. Molly sitter också här och tittar på mig, antar att hon vill ut och springa av sig så får väl snart gå en sväng med henne och njuta lite av solen.

vi hörs





Godkväll

Godkväll på er
 
Har suttit sen jag kommit hem och glott på o.c bara för att ha en stund för mig själv och för att kunna ta det lugnt. Ska dock snart gå till sängs då jag känner att jag behöver vila lite. 
 
Imorgon väntar en ganska oplanerad dag förutom att jag ska göra klart någon läxa och kanske försöka göra lite hemma träning då jag får spel på att jag inte kan träna med mitt knä. Hoppas dock på att få träffa en läkare snart så dem kan titta på de men mamma ska ringa imorgon så får se när jag får en tid.
 
Nu ska jag återgå till att chilla så vi får höras imorgon igen. ha de!
 
 

Måndag

Just nu sitter jag nere hos jeppe och passar en hel hög med hundar. Ska snart dra upp till affären för att få lite frisk luft och köpa något gott att mumsa på. Idag har jag inget mer direkt planerat så får ta dagen som den kommer.
 
Uppdaterar er senare. ni får ha det bra 
 
 

söndag kväll

har haft en jätte mysig kväll hemma hos jeppe. det var verkligen vad ja behövde en tråkig söndag som denna. ska snart gå till sängs, väntar bara på att datorn ska bli klar. så ni får helt enkelt sova gott så hörs vi imorgon:)




knäont

Idag vakna jag upp rätt tidigt med smärta i knäet sen gårdagen. Har ju som jag nämt tidigare ont i mina knän men igår blev det värre då jag skulle bli skjutsad av jeppe så råkade jag göra något så jag belastade ena knäet för mycket så går nu typ och haltar fram. Hoppas på att det går över av sig själv annars blir det ett läkarbesök tyvärr. Men idag blir alltså ingen träningen utan jag satsar på en chill dag istället med massa film osv.
 
Ni får ha det så bra för nu ska jag kolla vidare på o.c
 
 
 

15 månader <3

 
Idag har jag och jeppe 15 månader så jag spenderar min kväll tillsammans med han idag.
Så blir nog ingen mer uppdatering men ni får ha en fortsatt bra lördag ändå <3
 
 
 

Igår kväll

Hade inte direkt tid att uppdatera er igår så jag gör det idag istället.
Igår var min sista dag i skolan innan lovet, så jädrans härligt om jag får säga det själv. Väl hemma sen runt 1 käkade jag lite, tog en dusch och gjorde mig i ordning inför kvällen.
När kvällen var kommen drog jag in till knutan och mötte upp Emelie,Josse och Emma för att sedan dra upp till victor och tim. Där spenderade vi kvällen och chillkrökade lite och umgicks. 
 
Idag är jag ganska seg och tar det mest bara lugnt. Sitter och kollar på lite insperation till min träning som jag hoppas att kunna göra imorgon om mina knän kan vara lite med hjälpsamma. 
 
Ha de!
 
har ingen bild så får bli denna bild på mig och tjejerna i repris!

skolan 21/3

Godeftermiddag.
 
Idag har jag inte gjort så mycket än att sitta i skolan och plugga. Har ännu inte slutat än och lär inte få gå hem förens runt 4. Är rätt seg idag och hoppas på bara en slappa dag tillsammans med älskling när jag kommer hem. Men får se hur det blir med den tanken annars får jag slappa själv istället.
Nu ska jag faktiskt återgå till min lektion så ni får ha det så bra.
 
 
 
gammal sommar bild

malmbergs place

nu säger jag godnatt från malmbergs place osså hörs vi imorgon!:)




Just nu

Plugg inför morgon dagens matte prov
 
 

bb cream och puder

Var ju för inte så länge sedan på väla och köpe lite nytt smink. Dem funkar faktiskt bra och har inget direkt att klaga på förutom att jag kanske skulle valt lite ljusare men går jag och solar så fixar det sig. 
Det ena är en bb cream från loreal som är så mycket bättre än foundation. Tror nog aldrig att jag kommer gå tillbaks till foundation igen då det sabba min hy totalt så idag är jag en stolt användare av olika bb cream krämer istället. Denna apliceras utan färg och sen när du jobbar ut den med fingrarna så blir det färg då den ska smälta in så mycket som möjligt med din egna hudton. Pudret är från maybelline och funkar också bra. Täcker väl osv. 
 
 
 
 

skola nu, träning sen

Sitter nu på min sista lektion för idag och ska väl kolla på någon dokumentär nu. Efter skolan drar jag nog till gymmet en sväng och sen hem för att plugga matte.
 
Ha de bra<3
 
 

Ska bli bättre

dålig uppdatering idag och jag märker att jag håller på att tappa de. Detta är en fototblogg men väldigt sällan läggs det upp bilder som är tagna med min kamera så måste förbättra mig med det och uppdateringen. Ska försöka ta tag i det imorgon.
 
Jag ligger nu för tillfället i min säng och tittar på o.c ska strax gå till sängs då mina blodsprängda ögon inte pallar vara öppna längre. Så vi hörs imorgon men bättre uppdateringen och bättre bilder.
 
ha de
 
 
 

gym

Idag när jag kom till skolan fick jag reda på att läraren vi skulle ha hela dagen ej var i skolan så vid 10 tiden stack ja hem igen, gjorde mig i ordning inför gymmet och käkade lite. Har nu precis kommit hem från passet och idag fick det blilite rygg,biceps och löpning. Gick faktiskt bättre än väntat och hoppas nu på att komma igång med träningen normalt igen så småning om.
 
Ska ta mig en dusch nu så ha det bra!
 
 

23.03

Kvällen har jag spenderat nere hos älskling. Behövde verkligen en kväll med han och skita i allt annat. Är dock hemma nu igen och ska strax hoppa i sängs. imorgon väntar en lång dag i skolan så bäst att jag försöker sova några timmar nu önskade bara att jeppe osså var här men funkar tyvärr inte på vardagar.
 
Så godnatt på er !
 
 
 

Nationella sv muntligt

Godmorgon!
 
Har precis gjort mig i ordning och sitter nu och går igenom mitt tal lite. Ska vid kvart i tolv ta något att äta alltså om cirka en timme och sen bär det av mot skolan för att ha nationella i svenska muntligt.Önska mig lycka till så hörs vi när jag är hemma igen
 
Koftan som jag har på mig idag och sen har jag ett par jeans från vera moda.

äntligen klar!

nu har ja gjort klart mitt tal inför imorgon och hoppas på att allt kommer gå bra. har precis tagit mig en varm dusch och ska nu bara ta det lugnt innan ja ska sova och typ glo på oc. efter det blir de antagligen sängen så godnatt på er!

17/3 - 13

På kvällen igår kom jeppe hit så hade inte tid att uppdatera er tyvärr. Vi stack sedan till kevin och spenderad resten av kvällen där. Idag har jag sovit länge vilket var behövligt eftersom min kropp är helt utmattad efter denna helgen. 
Har inte hunnit göra så mycket idag men än typ käkat, gått en runda och suttit och pluggat. Det är verkligen nödvändigt att plugga idag eftersom jag har nationella imorgon så uppdateringen kommer nog bli sådär idag men ska försöka uppdatera er ikväll osså.
 
ha det bra <3
 

Drömmar

sitter och knaprar på mammas nybakade drömmar




the tivoli

min kväll igår va awesome, länge sen jag haft så kul. vi stod och dansade loss änna fram till klockan två på kvällen även om där inte var så mycket annat folk men det struntade vi i. vi hade kul ändå och istället så visade vi bara vilka som briljerar på dansgolvet.

Idag är kroppen rätt seg och halsen sårar smått efter gårdagens skrikande inne på the tivoli. ska mest ta det lugnt idag och jobba på mitt tal och ikväll kanske jag ska träffa jeppe.

här är några bilder från gårdagen på mig och tjejerna!





fredag

då var det fredag igen. vaknade även upp idag till ett snöigt Helsingborg så får se till att ta på mig ordentligt när vi ska ut ikväll. nu ska jag återgå till min lektion då jag jobbar på att göra en trailer. så vi hörs sen, puss<3




New Nails

ny fixade naglar till imorgon




väla centrum

idag blev det som sagt en sväng till väla. hittade inte riktigt de ja letade efter men kanske kan få det att funka ändå. blev i alla fall lite smink,jeans och en tröja. nu hoppas ja på att jag klarar mig imorgon.
blev även lite god mat när vi väl var där (se bild)




Tidig morgon

Vaknade imorse klockan 4 av värsta smärtan i magen sen låg jag vaken änna tills det var dags att gå upp kvart i 7. gjorde mig sen i ordning och begav mig iväg i värsta stressen så glömde nog hälften av alla sakerna jag skulle ha med mig hemma. Just nu sitter jag på matte lektion och har för en gångs skull faktiskt gjort några tal och är snart klar. Efter skolan runt 4 kommer mamma och hämtar upp mig då det är dags för oss att åka upp till väla. På väla ska jag se om jag kan hitta lite kläder till imorgon då jag ska ut med tjejerna till the tivoli.
 
Nu ska jag återgå till min lektion ha det bra<3
 
 

röjar ralf + mys

har haft en mysig kväll hemma hos älskling då vi har legat och kollat på röjar ralf. kunde inte stanna där så länge men filmen såg vi i alla fall klart innan jag stack igen. Har saknat han så de var så skönt att äntligen få se honom igen.
hemma är jag nu i alla fall och har precis tagit mig en dusch. Går runt här i mys tofflorna som jag fick av jeppe i julas och mina pingvin byxor nu en stund innan jag ska sova, ha det bra!<3




tal

sitter på lektion och skriver på mitt tal som jag berättade om här om dagen. slutar snart denna lektionen och efter det ska jag ha msk. runt 4 ska jag äntligen få komma hem och mysa med min älskling om han är vaken. vi får helt enkelt se, nu ska jag återgå till skolarbetet ha det bra:)




snö

vaknade upp idag till ett snöigt Helsingborg, man blev ju nt direkt pigg på att gå upp om man säger så. men ja hade inget val än att åka in till skolan. Jobbigt bara att det var kaos i trafiken. nu ska jag ha samhälles lektion, ha de



utanför mitt fönster imorse

Tired

Dax för mig att gå tills sängs. Har varit en jobbig dag plus att jag även mått dåligt fram och tillbaka så hoppas på att må bättre imorgon.
 
sov gott!

 

kortfilm

idag har vi varit upptagna hela dagen med att göra en kort film. gick ganska bra, nu ska vi bara hålla tummarna att läraren också tycker om den sen när den är klar.

late night

klockan har tydligen blivit rätt mycket så det är nog dags för mig att sova nu. imorgon väntar en dag med filmning inför en kortfilm som vi ska göra i skolan, kanske tar med er lite bakom kulisserna imorgon, vi får se:)

bjuder på en natta bild på mig innan jag slocknar, godnatt!




summer inspo outfits

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

last lesson

Då har halva dagen snart gått och jag sitter på sista lektionen för idag och förbereder mitt tal inför nationella. Ska blir skönt att få komma hem snart. Har inget direkt planerat, tänkte egentligen åka till gymmet men vill inte riskera att bli sjuk nu när jag känner mig lite små krasslig så får se hur det blir med de. Kanske bara tar en lång runda walking istället.
 
Vi hörs när jag kommit hem<3
 
 

when the moon is high up in the sky

kvällen lider mot sitt slut och det gör även helgen. jag har haft en toppen helg trots att jag nu går och lägger mig med hundra olika tankar på huvudet som gör mig förvirrad. får helt enkelt bara sova på allt och hoppas på att ja mår bättre imorgon.godnatt<3

Min helg

Godkväll på er!
 
uppdateringen blev sådär igår eftersom jag inte var hemma. Jag hade i alla fall en mysig kväll med tjejerna igår, satt mest och pratade och lite så. Vid halv 11 kom skjuts till mig så att jag  kunde ta mig hem. väl hemma sen packade jag väskan och drog till jesper för att spendera resten av kvällen och natten där. Sammanfattningsvis så hade jag helt enkelt en väldigt bra lördag.
 
Idag vaknade jag upp bredvid älskling och har bara myst nästan hela dagen fram till runt 5 då jag gick hem. Nu ligger jag i sängen och tittar på lite o.c och har precis varit uppe på macken med brodern min och köpt lite god dippa till ikväll.
 
Nu ska jag fortsätta nörda o.c ha det bra<3
 
 
 
 
 

Lördag

Det är lördag morgon och jag ligger i sängen med datorn i knäet och surfar runderlite på internet. Ska snart ta mig en dusch och göra mig redo inför ikväll då jag ska in till stan och möta upp tjejerna för att sedan åka ut till åstorp tsm och ha en tjejkväll.
 
Hoppas ni får en bra dag !
 
 
gammal sommarbild på mig
 

Friday morning

Godmorgon!
 
Idag är det äntligen fredag och snart helg. Ska sitta i skolan nu fram tills 12 och sen ska jag äntligen få komma hem. Senare idag blir det nog att träffa älskling och hitta på något.
 
Nu ska jag återgå till min lektion, ha det bra!

 
 
 
 

My day

idag har ja suttit i skolan änna från halv 9 till kvart över fyra och bara tråkat. Är så skönt att äntligen få vara hemma nu i lugn och ro. ska bara ta det lugnt ikväll och om ja orkar göra någon läxa men prio ett är att faktiskt vila lite, ja behöver de.

bjuder på en bild från idag på lilla mig




Svar på kommentar

Fick en fråga som jag tänkte svara på om den vita tröjan som jag visa upp i inlägget om shopping tur
 
sv: Jag köpte tröjan på lager 157 i höganäs 

lång promenad

ledsen att jag inte uppdaterat idag, har varit i skolan änna fram till runt tre tiden och sen när jag väl kom hem gick jag en lång runda med molly för att njuta av vårvädret och nu är jag tillbaks hemma igen. Ska väl skriva lite på några läxor nu samt kolla lite o.c så jag kan få ha det lite lugnt idag osså.
 
ha det bra!
 
 
Bild på busan själv ! Min älskade Molly

sängen

precis kommit hem från jeppe och gjort mig i ordning. dags för några timmars sömn nu i hopp om att vakna upp med lite ny energi imorgon.

sov gott






Väntar på mat

 
hej på er, just nu sitter jag i köket och har precis ätit några hemmagjorda chokladbollar.  väntar på lite mat innan ja ska ut och möta upp jeppe för att sedan gå upp till affan och lägga på några brev. Resten av kvällen antar ja att vi spenderar hos han tills runt tio då ja måste dra hem igen eftersom de är skola imorgon också. Vi hörs när ja är hemma igen,ha en fortsatt bra tisdag!

Morn morn

dagen än så länge har väl varit bra då vi mest bara suttit och pratat. snart är det dags för mig att dra på utvecklingssamtal. håller tummarna på att det kommer gå bra men det antar jag att de gör. Idag går ja i skolan till senast 4 om ja nt får sluta tidigare och sen efter de ska jag hem och förhoppningsvis träffa jeppe. ha en fortsatt bra dag!

Godnatt på er

Dags för mig att dra mig till sängs snart. Det har varit en lång dag som nu fått mig att känna mig lite trött så godnatt på er ! vi hörs imorgon igen<3
 
 
 
 
 

Magpass

Nu har jag kommit hem efter ett pass på gymmet och har precis tagit mig en varm dusch. På gymmet gick det helt okej, det blev ett pass med mage och sedan avslutade jag med lite walking på springbandet i lutning 11 för att bränna lite på bakre lår.
På bilden ser ni mig just nu som har hoppat i mjukis och för att sedan påbörja lite läxor som jag sagt att jag ska göra nu några dagar men idag ska jag faktiskt göra de.
 
Ha de bra<3
 
 

dagens outfit

jeans-Vera moda, tröja-bondelid, solglasögon-polen

på lektion

Allt bra idag?. med mig är det i alla fall bra. Vaknade nio imorse av att alarmet på mobilen gick igång. Gjorde mig sen i ordning för att sedan åka in till skolan. Nu har jag haft min första lektion och lunch rast och väntar nu bara på att sista lektionen ska börja. Efter skolan b
lir det antagligen ett gympass och sen hem, ha de bra!

 
 

Ny hårfärg!

För er som missat så färjade jag faktiskt håret igår. Blev ganska nöjd men nu fattas bara brännan. Ska faktiskt se till att komma iväg och sola nu för jag kan inte ha så här mörkt hår och vara så blek, man liknar ju nästan ett lik.
Här har ni i alla fall resultatet på hur hårfärgen blev.
 
i verkligheten är det lite mörkare
 
 
 

Just nu

Ligger och chillar i sängen och tittar på O.C en söndag kväll som denna, ha de bra!
 
 
 

shopping tur

Rastlös som jag blev i eftermiddags så bestämde sig jag och mamma att åka på en shopping tur för att bli av med lite energi. Slutade med att jag kom hem med en kasse med 4 plagg i som jag är väldigt glad över.
Här har ni några slarvigt tagna bilder på det ja köpt:)
 
 
framsida
baksida
 

Sol och klarblå himmel

Vaknade upp imorse av ett ljusfylt rum, då det var klar himmel ute och sol. Gick sen ner åt frukost och gjorde mig i ordning. Väl klar sen bestämde jag mig för att gå ut och ta lite luft, synd bara att vinden är så stark annars är det väldigt skönt väder ute för en gångs skull. Nu ska jag bara surfa runder lite på nätet och kanske börja på någon läxa vi får se, ha en bra dag!

 
 

godnatt




godeftermiddag

Idag sov jag till runt tio innan jag beslöt mig att vakna till lite. Gick sen upp och åt en god frukost och gjorde mig i ordning. Där efter åkte jag och mamma in till maxi för att köpa lite hårfäg till mig och en ny mascara, jag hoppas på att hinna med att färga det idag bara annars blir jag ledsen.
Nu ska jag sätta mig och fika samt titta på o.c, ha det bra!
 

infektion

precis kommit hem från en mysig kväll hos älsk. tyvärr sluta den nt så bra då jag märkte att jag eventuellt kan ha urinvägsinfektion vilket är det jobbigaste jag vet. har haft det nu över 4 gånger typ så vill bara bli frisk från de, så just nu sitter jag och häller i mig litrar med vatten för att sedan hålla tummarna på att de Kmr lugna ner sig.

ha en go natt:)





nattabild på mig

tränings outfit



linne-gt, löpar tights-Nike, skor-Reebok runtone, sport bh-Nike

påväg

sitter på bussen nu påväg till gymmet. kommer bli lite konditionsträning och några benävningar innan jag ska hem igen och göra mig ordning för att sedan möta upp jeppe.

vi hörs sen


jätte dålig bild men de är vad ja har o bjuda på tyvärr

Friday

Godmorgon!
 
Äntligen fredag idag. Ska sitta i skolan ungefär 3,5 timmar till och sen ska jag få komma hem och ha helg. Väl hemma sen blir det lite käk och sen möjligtvis ett pass på gymmet eller sola vi får se.
 
Ha en fortsatt bra fredag!