Fotograf - ov beach handboll

Idag har varit en lång dag då jag änna sen klockan 11 i förmiddags har varit nere på OV beach handboll och fotograferat men några från min klass. Vi har fotograferat alla matcher samt suttit och redigerat lite i vår lilla vagn som vi har där nere. Tyckte faktiskt att det var ganska kul även om man blev lite trött i benen sen efterråt men nu är jag i alla fall hemma igen och har även hunnit äta lite kvällsmat. Imorgon blir det ännu en dag på beach handbollen för att fotografera mer så nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och vila upp mig.
 
ha de bra
 
 

En dag vid sjön

idag vakna jag upp helt ensam i huset. Så skönt att känna att man inte behöver trycka i sig sin frukost för att sen springa till bussen utan istället kunde jag idag bara gå upp när jag kände för de och göra allt i lugn och ro.När jag väl gjort i ordning mig sen och suttit ute i trädgården ett tag fick jag en frågan om jag skulle hänga med och fiska med jeppe och jocke så det sa jag ja till men jag fiskade inte direkt stod mest med som sällskap vilket funkar det också. Resterande delen av kvällen har jag spenderat hos jeppe och nu är jag hemma igen för att slänga mig i sängen och sova så godnatt på er!
 
 

when i'm feeling better

Just nu ligger jag i min säng och myser i min onepiece, har innan idag mest tagit det lugnt samt varit och gymmat en sväng. Har inte uppdaterat er här på ett tag då jag inte haft någon lust samt att jag känt mig smått deprimerad. Kommer förhoppningsvis må bättre snart nu när jag äntligen fått mitt sommarlov som kan göra att jag kan få slappna av och ta det lite lugnt. Så fram mot veckan ska jag försöka börja uppdatera er normalt igen när jag mår lite bättre.
 
Dax för sängen nu så godnatt på er !
 
 
 

17 månader

Jag älskar dig med hela mitt hjärta! <3

The secret to success is commitment

Har varit i skolan en snabbis idag då jag bara skulle göra en enkät och sen fick jag dra hem igen. Väl hemma sen märkte jag att kylen var tom så jag och min brorsa körde till donken. Inte så nyttigt men ska träna om en liten stund så får bränna bort pommesen då. Så nu ska jag packa väskan och sen bär det av till gymmet.
 
ha de bra
 
 

mjukis och en massa film

har varit en regnig dag idag så har mest bara gått runder i pojkvännens mjukisbyxor samt suttit i soffan och tittat på en massa filmer. Nu börjar dock kvällen lida mot sitt slut och jag hade tänkt att krypa ner under täcket nu så sov gott på er! vi hörs imorgon




Sunny day

Vaknade upp idag i ett jätte varmt rum. Redan imorse var temperaturen runt 17 grader och just nu visar min mobil på att det är runt 26 grader. Så idag har ja då bara solat som kanske är rätt självklart samt varit ute en runda och åkt rollerblades för träningens skull. Kan ju inte skita i det helt nu när solen skiner så jag har dem senaste dagarna varit ute och åkt varenda dag och varit på gymmet en av dagarna för nu börjar vi närma oss sommaren och då gäller det att vara i form. 
 
Nu ska jag dricka upp min iskalla coca cola och sen efter det ska jag dra ner med grabbarna till stranden eftersom det är för varmt i trädgården.
 
Ha en fortsatt varm dag och njut!
 
Min håruppsättning idag för att hålla borta allt hår från ansiktet.
 

A long day

Det har varit en lång dag i skolan idag med en massa nationella i engelska, var så skönt att få komma hem sen när jag suttit av alla lektionerna. Skulle egentligen tränat på gymmet osså när jag väl slutat men bestämde mig för att träna lite här hemma istället med hantlar så jag tränade lite axlar samt armar. När kvällen väl var här satt jag med familjen och åt nygrillad kvällsmat som bestod av bakpotatis och kött. Mätt och belåten gick jag sen ner till jeppe för att mysa lite i hans famn innan jag skulle hem igen.
 Nu ska jag äntligen gå till sömns och gosa ner mig under täcket, ha de bra!
 
 

Träning

Direkt efter skolan idag stack jag och tränade en stund som jag nämde i det förra inlägget. Visste inte riktigt vad jag skulle träna men hade glömt handskarna hemma som gjorde att det fick bli ett ben och rump pass. 
Väl hemma sen tryckte jag i mig massa mat och nu sitter jag bara och slappar i sängen. Är dock hungrig igen konstigt nog så får väl gå ner och ta lite till att äta.
 
ha de bra!
 
 
 
 

Min helg

Har inte direkt uppdaterat er i helgen då jag har haft fullt upp. Tror knappast att jag ens öppnat datorn i helgen, så vad har ja gjort då? Jo i fredags bjöd jag över lite tjejkompisar för att fira min födelsedag. Blev en lyckad kväll trots att den slutade i kaos. På lördagen var jag rätt seg så hängde uppe hos Kevin tillsammans med Jeppe och Kabbe  i stort sätt hela dagen. Fetade mig en massa med popcorn och bara slappade. På söndagen satt jag hemma och påbörjade massa läxor och avslutade sedan kvällen hemma hos Jeppe.
 
Idag är det dock en ny vecka igen och jag ska idag försöka bränna bort lite av alla kalorier jag tryckt i mig i helgen så det får helt enkelt bli ett träningspass. Ikväll kommer jag nog bara ta det lugnt i fall det inte blir en sväng till väla och byta lite kläder och sånt som jag fick i pressent på min födelsedag.
 

Tränings inspiration

 

Min födelsedag



 
 
 

 
 
 

Grattis till mig själv

 

A good day

idag efter en lång dag i skolan med media stack jag hem och mötte jeppe för att sedan dra till Råå och köpa lite läskande dricka och choklad som vi sedan tog med oss ner till havet och krängde på en bänk i det mysiga vårvädret. Där efter stack jag hem till mig och han till sig då jag var tvungen att göra läxa som jag för någon halvtimme sedan precis blivit klar med. Har varit en bra dag men ska nu gå till sängs och hoppas på att morgondagen blir minst lika bra då de är min födelsedag

godnatt på er!




solsken

Just nu sitter jag på lektion och har svenska. Är klar med kursen så har inte så mycket att göra så chillar mest men ska strax dra mig ner mot bussen och åka hem. Tänkte egentligen gymma idag men vädret är så fint så ska istället hem och njuta av vädret och försöka komma ikapp med några läxor.
 
 
 

Vemmentorp

Har spenderat hela helgen i en stuga tillsammans med några från klassen. Har inte kunnat uppdatera er då jag ej haft någon dator med mig, men jag har i alla fall haft en sjukt rolig helg som skapat många nya härliga minnen att komma ihåg.
 
Här är några bilder från helgen
 
 
 
 
 
 
 

My day

jag började dagen med lite ute idrott tillsammans med klassen. drog sen till skolan och hade matte innan det var dags för lunch. Efter lunch fick jag lov att sticka tidigare då jag är ganska så klar i kurserna, så det gjorde jag och hamna till sist på gymmet där jag körde ett pass mage och lite rumpa. väl klar sen trött och sleten mötte jag upp mamma för att handla lite mat inför helgens händelser och avslutade sedan denna dagen på ett par rollerblades ner till stranden med lite skön musik i mina beats hörlurar, ett bra avslut på denna dagen helt enkelt!

nu ska jag sova så ni får ha det bra:)




Black and white

 
 

Gårdagens outfit



 
 
 

02.38

hoppas ni haft en tipp topp valborg. nu ska jag gå och lägga mig så godnatt på er alla festare!:)