Stockholms natur

 
 
 
 
 
 
Ett par bilder från stockholm som jag tagit med min D3100 kamera

benpass

det fick bli ännu en dag med träning idag. jag drog hem efter skolan, packade väskan, tryckte i mig lite mat innan jag åkte in igen med bussen till gymmet. väl framme på gymmet fick det bli ett ben och röv pass tillsammans med min bror som kom dit en liten stund efter mig. Nu är jag hemma och har tagit mig en varm dusch och strax blir det lite mat, ha de bra!
 
 

Träning

Idag vakna jag upp runt kvart i tio och bestämde mig för att först ta mig en liten frukost innan jag hade tänkt att åka in till gymmet. Väl framme på gymmet efter typ åtta minuter med buss så gjorde jag mig i ordning och tränade där efter bröst och triceps. Önska att jag hade kunnat ge mer på passet men har ännu inte blivit helt frisk från det här jävla viruset som jag har så får helt enkelt ge så mycket jag kan på träningen men med måtta. Dock har ja blivit riktigt taggad nu till att träna och vill verkligen få ännu mer resultat nu.
Men nog om de. Nu är jag i alla fall hemma efter en busstur hem med pojkvännen. Efter att ha tryckt i mig lite mat har jag fram tills nu suttit och jobbat med lite läxor som jag kommer fortsätta att göra framöver.
 
 
 
 

Stockholm

Tjenare! Just nu sitter jag i vår soffa i vardagrummet med datorn i knäet och hade tänkt att strax fortsätta jobba med mitt historia arbete men eftersom det var ett tag sedan jag uppdatera er senast så tänkte jag göra ett kortis inlägg först.
Så vad har ja då gjort i helgen? Jo jag packade väskan i fredags och lämna skåningarna här i helsingborg och åkte upp till stockholm tillsammans med mina föräldrar, farmor och kusin. Efter cirka sju timmar spenderade i bilen var vi äntligen framme efter cirka tre pauser med mat och toalettbesök. Väl framme stod mina sysslingor och hälsa oss välkommna som vi då skulle bo hos och sedan var det bara att börja lasta ur bilen och bära in sakerna i huset.
Efter lite allmänt skit snack gick vi till sängs, jag och min kusin i ett rum och mina föräldrar i det andra.
 
När lördagen var kommen drog ja med mina föräldrar till ett köpcentrum för att shoppa ett puder och ett par svarta jeans, blev inte mycket mer än så då vi var tvunga att åka hem och göra oss redo inför 50 års kalaset som var hela anledningen till att vi faktiskt åkte upp till stockholm. Det blev en kort körstund bort till hotellet där vi skulle vara och sen blev vi serverade mat. Efter mycket serverad mat och lite äten så hade kvällen lidit mot sitt slut och jag skulle äntligen få komma tbx till huset igen så jag kunde få vila ut.
Efter cirka 6 timmars sömn blev det en liten frukost och sen var det dags att åka hem igen.
 
 
ute och vandrar lördag morgon
 
 
 
 
 Görans 50 års kalas

A day I just want to forget all about

Idag har varit en riktigt sjukt seg dag som jag egentligen bara velat hoppa över. Började med en tre timmars lång engelska lektion med följd av lunch, svenska och historia. Som tur var så släppte historialäraren oss tidigare så vi fick jobba hemma lite istället. Tog sedan tillfället till att gå ut och fota när solen sken för lite bilder till fotoprojektet tills på onsdag men blev inte direkt nöjd med bilderna så får ut och fota imorgon igen.Nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag gå och lägga mig, godnatt!




By the sea

 
 
 
 
Nikon D3100 nikkor AF-S 50mm f/1,8G DX

ljus

 
Nikon D3100 
Hade i onsdags redovisning av några bilder vi skulle ta med ljus från olika vinklar. Fick min snälla kusin att ställa upp på några bilder och jag knäppte då denna fina bilden som har ett ljus som kommer in från sidan. Tänkte bara visa er då detta var en av dem bilder jag blev mest nöjd med.

Min helg

Det märks att jag inte uppdaterat er på ett tag men har i stort sätt inte haft tillgång till internet på hela helgen så jag har inte kunnat uppdatera er. Det är nämligen så att jag varit tillsammans med jeppe dem senaste dagarna då vi stått och gjort mat tillsammans, sovit tillsammans och ätit nybakade frukostbullar tillsammans. Jag har helt enkelt haft en jätte go och mysig helg. Nu återstår det endast en dag kvar på denna helgen som jag hade tänkt utnyttja till lite plugg och hemmamys innan den nya veckan är här.
 
 
 
 

nyfärgat hår

efter skoldagens slut klockan 11:50 idag tog jag bussen till råå för att klippa och färga håret. Det har blivit stor skillnad m en har inga bra bilder på de än så ja bjussar på en liten sneak peek idag bara som e tagen men mobilen.
 
 

släpper lös aggressioner

efter en seg och jobbig dag i skolan drog jag till gymmet för att bli av med lite aggressioner. köttade först lite på crossen och sedan fortsatte jag träningspasset med att träna rygg och biceps. Efter 1,5 timmes träning kom min bror och hämta upp mig och körde mig hem. Resten av kvällen har jag mest tagit de lugnt samt duschat. Nu väntar ett avsnitt av Gossip Girl, ha de bra!




A typical sunday

Som alla andra söndagar så fick detta bli en riktig slappdag. Jag kan inte säga att jag känner mig jätte mycket piggare men det har ändå varit skönt att få vara hemma och bara ta det lugnt idag. Kvällen har dock passerat rätt fort med en massa popcorn ätande och gossip girl men vad ska man göra åt saken? Nu är det bara att tagga till inför en ny vecka och förhoppningsvis så ska jag ta tag i träningen igen och se till att få klart alla skoluppgifter i skolan.
Nu e de dags för sängen, godnatt på er !
 
 
 

Lördag

en lördag som denna började jag med två leverpastej mackor tillsammans med nördande av Gossip Girl på paddan. När klockan närmade sig halv 2 tiden hade jag gjort mig i ordning och duschat innan jag drog ut för att träffa jeppe och resten av folket. Har sedan den resterande delen av dagen fortsatt att vara med dem samt att jag varit hemma en sväng osså. För ett tag sen blev jag dock så pass trött så jag valde att gå hem så nu ska jag faktiskt gå till sängs, godnatt!






En förkylning som smyger sig på

Eftersom jag slutade så tidigt som klockan 11.15 igår så hade jag tänkt åka och träna då det var ett perfekt tillfälle att hinna med det men har börjat känna mig krasslig dem senaste dagarna så det blev inte av och idag är heller inget undantag. Fick samma tanke imorse att jag kanske skulle träna då jag visste att det inte skulle bli en lång dag men än en gång så stoppar förkylningen mig som bara blivit värre så jag har bara legat hela eftermiddagen och snörvlat. Nu får jag bara hoppas på att det inte blir värre för ja vill verkligen komma igång med träningen igen.
 
Dags för mig att fortsätta nörda tv nu och sen blir det sängen, puss!
 
 
 
 
 

My evening

Just nu ligger jag i sängen och surfar runder lite på internetet. Jag har precis kommit hem efter en mys och slapp kväll tillsammans med Jesper och ska väl göra mig i ordning nu inför sängen då jag imorgon börjar redan klockan 08.00. 
Vi hörs när jag har något roligare att uppdatera er om, poss!