Sad but true

Fått mycket klagomål om uppdateringen här på senaste tiden och jag har bara känt att jag haft så mycket med både skolan och min träning att tiden och orken inte funnits här. Ska försöka komma igång igen I think men har fortfarande mycket i skolan som faktiskt får gå före.
 
Vi hörs <3
 
 
 

Konditionsträning

Runt två tiden efter att jag gått en sväng med hundarna så packade jag och mamma väskan innan vi begav oss in till gymmet. Väl framme bestämde jag mig för att köra lite kondition samt träning av magen. Började lätt med lite gång på bandet i ganska rask takt. Efter cirka en kvart när jag blivit varm ordentligt fortsatte jag istället med lite löpning i ytterliggare 15 min. Väl klar var jag helt svett i nacken men jag valde att puscha mig själv lite till och gick då vidare till att cykla 15 min. När jag cyklat klart beslöt jag mig för att träna lite mage istället. Det slutade med att jag gjorde cirka 5 olika övningar, blev inte att jag tränade magen speciellt hårt då jag redan var sjukt trött efter konditionsträningen. 
 
Väl färdiga åkte vi hem igen och nu har jag precis fått i mig lite god kvällsmat. Ska strax ta en varm dusch och sedan väntar lite plugg, vi hörs!
 
 

En kärleksfull helg

Godmorgon på er folket!
 
Vet att jag inte uppdaterat på ett tag men då jag valt att verkligen försöka njuta av detta lovet så har jag även valt att välja bort datorn lite och istället fokusera på att vara med nära och kära. 
 
Var ju alla hjärtans dag i fredags och då passade jag och Jeppe på att han en riktig mysig kväll och natt hemma hos mig då mina föräldrar var iväg på annat. Lördags morgon vaknade vi upp bredvid varandra och efter en promenad ut med hundarna väntade oss en stor och god frukost. Där efter fortsatte vår dag tillsammans.
Söndags morgon vaknade jag upp ensam igen men efter att ha gjort mig i ordning osv så mötte jag upp älskling igen och det blev ännu en natt tillsammans. Igår var det måndag och då blev det ett träningspass på morgonen och sen hem för att kränga i sig lite mat. Resten av dagen tog jag det mest lugnt här hemma. 
 
Idag är det Tisdag och jag har precis varit ute och gått en sväng med Jeppe. Ska strax göra mig lite mat innan jag förhoppningsvis drar till gymmet för lite konditionsträning, vi hörs
 
Nikon D3100

Dokumentärfotografering

Som jag nämde i ett inlägg för några dagar sedan så lovade jag att visa er några bilder från mitt fotoprojekt. Jag valde att följa team Rynkeby med deras kamp för barncancer fonden.
 
Här kmr några bilder
 
 
 
 
 
 
 

2014-02-12

Just nu sitter jag gäspandes i sängen, precis hemkommen från Jeppe. Har innan idag varit i skolan en sväng för att visa upp mitt fotoprojekt och sedan blev det även en sväng inom gymmet för lite träning av mage och axlar.
Nu väntar sängen på mig så det är dax att stänga ner datorn, hade egrntligen tanke på att visa några av bilderna jag tagit men eftersom jag sitter vid fel dator för tillfället så får jag visa dem vid ett annat tillfälle, ha de bra!
 
Bjuder på en gammal bild sen i somras istället
 
 
 
 
 

My day in chaos

Idag har min dag inte alls blivit som den från början var planerad, först vaknade jag upp 30 minuter för sent imorse så jag fick skynda mig till bussen. Väl anlänt på knutpunkten så hade tydligen brandalarmet gått och jag hittade knappt ut från lilla knutan men efter lite yrandes runt så hittade jag en dörr som var öppen. Väl framme på skolan blev det två timmar matte som gick ganska bra och sedan 1,5 timme naturkunskap.
 
Vid slutet av skoldagen så åkte jag hem och åt och sedan hade jag egentligen en tanke på att träna men vädret var skit och jag hade redan fått gå ut med hunden två gångar i regnet så jag satte igång keeping up with the kardashian istället samtidigt som jag gjorde lite hemma träning av röven. 
 
Nu ska fixa med det sista slutresultatet på min dokumentärfotografering innan jag går till sängs, vi hörs!
 
Sneap peak på bilderna som jag förbereder inför imorgon
 

känner mig

Ligger just nu i sängen och mår jätte konstigt. Känns som att jag håller på att bli sjuk men att kroppen kämpar som in i för att inte bli de. Kanske var det inte det bästa att åka och träna innan idag men kunde inte låta bli.
Nu blir det i alla fall att fortsätta vila innan det är dags för sängen, vi hörs
 
 
 
 

Senaste dagarna

Hej på er, min närvaro här på bloggen har varit rätt dålig de senaste dagarna och jag har inte riktigt varit på humör för att skriva något här.Men min helg startade i alla fall igång med en övernattning hemma hos jeppe i fredags. Det blev lite chocklad fondue och sedan bara en massa mys framför en film tills vi båda deckade i hans säng. Vid lördag eftermiddag var jag tvungen att lämna jeppe igen då jag skulle hem och göra mig i ordning inför en tjejkväll i höganäs som var behövlig. Idag har jag mest tagit dagen till att slappna av och ta det lugnt. Kände att jag behövde en vilodag innan jag kastas i en ny vecka imorgon.
 
Ska ta en dusch nu och sen blir det sängen för mig, puss puss
 

Dagens träningspass

Började dagen idag med ett matte prov som faktiskt gick bra. Väl lämnat in provet osv väntade oss 2 timmar håla så det blev en sväng till subway och sedan gick vi till skolan igen för att bara sitta och snacka lite innan nästa "lektion började".  Vid skoldagens slut hade klockan slagit 12 och jag begav mig då till gymmet. Hade egentligen kondition på schemat men eftersom jag missade några av förra veckans muskelgrupper så fick det bli en kombo av ben och mage idag som gick ganska bra förutom att jag saknade lite energi.
 
Nu ska jag dra ner till Jeppe en sväng, vi hörs
 
 

Plugg

Hello på er!
Sitter för tillfället och pluggar då ett matteprov väntar mig imorgon. Annars har jag inte gjort så mycket annat idag förutom att ha varit i skolan. Ville egentligen dra och träna i eftermiddags men då plugg går före så fick jag faktiskt stå över träningen för den här gången men kanske var det bra då jag nu känner mig hundra gånger mer taggad till att träna stenhårt imorgon istället.
 
men nu ska jag återgå till plugget och sedan väntas en varm dusch innan PH börjar, vi hörs
 
 

My day

Godmorgon 
 
äntligen helg nu och jag kan äntligen få pusta ut lite, Jag har precis tagit mig en varm dusch och ska strax göra ve mig inför dagen. När jag är klar blir det en promenad ut tillsammans med Jeppe och sedan får jag se vad som händer.
 
Vi hörs
 
Bjuder på två bilder som jag tog innan idag när jag myste lite med hundarna 
 
 
Nikon D7100