Träningsblogg vs fotoblogg

Hello folket!
 
Känt mig lite tradig här på senaste tiden men helt ärligt, vädret är trist och tråkigt och min skolgång tar hur mycket tid som helst från min vardag. Jag hade gärna velat komma med lite nya spännande fina bilder hit men just nu när vädret är såhär och det är mkt fotoprojekt i skolan som e sådär roliga så känns det trist att sitta här och försöka ta en fin bild bara för ni ska ha något att se på. Men ja som sagt det är mycket i skolan för tillfället osså så därför finns heller inte tid och samtidigt som jag försöker hålla mig i form och träna. 
 
Så för just nu så har jag inte direkt något spännande och roligt att säga då jag resten av dagen bara ska sitta och plugga men jag tittar in här igen när jag har något vettigare att säga. 
 
Men en fråga innan jag rundar av detta inlägget, skulle en träningsblogg vara mer intressant att läsa eller tycker ni att jag ska stanna kvar och ha min fotoblogg? vare sig om jag bytar ämne så har jag ju fortfarande min sida på fb men många av mina bilder som ni hittar hääär
 
Svara gärna på frågan och ni får lov att vara anonyma osså, puss!
 
Vill bara släppa allt och go crazy 

get over it and come back stronger than ever

Vet att det inte blev något uppdatering igår men direkt efter att jag kommit hem från skolan åkte jag och mamma in till gymmet för att träna Kondition. Tyckte passet i sig gick ganska bra faktiskt och det blev sammanlagt en timmes träning. När jag kom hem dock så mådde jag inte lika bra längre och illamåendet började kicka igång. Fick i mig lite mat men det tog inte lång tid innan det kom upp igen. Så ja där har ni förklaringen till att jag inte bloggade igår. 
 
Idag mådde jag faktiskt bra igen så jag åkte in till skolan för 1 timmes foto imorse och sedan drog jag direkt till gymmet för att träna där efter. Blev bara en kort liten uppvärmning i form av cyckling och sedan körde jag igång träningen med fokus på triceps och bröst.
 
Dagens övningar:
 
armhävningar
Tricpes kickbacks
flyes cable cross
Hantelpress - vinklad bänk
triceps press 
Bröstpress
 
 
 

Snöflinga

Begav mig till skolan runt 9 imorse, väl framme väntade mig tre timmars engelska men som tur var så fick vi dra efter det så jag bestämmde mig för att åka till gymmet. Jag valde att träna rygg och biceps idag och i slutändan blev det faktiskt ett riktigt bra pass och jag var nöjd. Jag sprang ut i snöstormen för att hinna med bussen och efter 5 minuter satt jag äntligen på bussen hem igen. Nu är jag nyduschad och mätt och ska börja plugga så ni får ha de så bra!
 
 bild på en snöflinga som jag lyckades fota idag 
 
 

Core pass

Idag ringde klockan vid 08.30 som jag nämde igår och det var bara att byta om för att bege sig till gymmet. Core passet i sig gick rätt bra även om det kanske inte riktigt var något för mig. Jag kände att jag hade behövt något mer ansträngande, men man måste ju testa innan man vet.
Efter gymmet drog jag och mamma till maxi för att fixa lite mellanmål att äta efter och sen när jag kom hem blev det en varm dusch. 
Just nu sitter jag och gosar med Molly och är precis hemkommen från Jeppe. Väntar nu på lite mat och sedan väntas en massa plugg.
 
Puss
 
 

En mysig kväll

Jag har precis stått och vinkat hejdå till min finaste älskling. Vi har haft en mys kväll hemma hos mig med en massa tv tittande. Men nu är jag ensam igen men ska väl ändå gå till sängs alldeles strax. Imorgon bitti ringer klockan runt 08.30 för att vid 10 tiden vara på gymmet och köra ett Core pass. Så godnatt på er!
 
 
 
 
 

2014-01-25

God förmiddag på er!
 
Ligger just nu i sängen med datorn i knäet och bara surfar runder en massa på internet. Jag ska strax göra mig i ordning och redo inför denna dag även om jag inte har något direkt planerat. Jag får hålla tummarna på att något dyker upp så jag slipper sitta här inne på mitt rum hela dagen.
 
Ha de bra
 
 
 
 

Friday

Idag startade jag dagen med en timmes matte innan jag fick lov att dra hem igen. Hade egentligen en tanke på att träna idag men tror att jag skippar de. Jag har iaf fått i mig lite käk och jag har även legat och myst en massa med Molly. Ska strax hjälpa mamma in med maten som hon handlat och sedan blir det förhoppningsvis en sväng till Jeppe.
 
Puss
 
 
Två kalla och frusna bilder från idag

TRÖTT

Just nu befinner jag mig på mitt rum. Har precis tagit mig en varm dusch efter det tunga benpasset som jag körde tidigare idag. Ska strax gå till sängs då jag är sjukt trött av någon anledning så vi får helt enkelt höras imorgon istället, puss
 

Ingen tid över

Vet att jag inte uppdaterade er här igår men sanningen är den att det inte fanns tid för de. Jag var först i skolan fram tills runt 12 tiden och sedan stack jag hem för lite käk innan jag packade nästa väska och åkte in igen fast denna gången till gymmet. Blev ett pass med fokus på rygg och biceps om jag minns rätt på runt 1,5 timme innan jag tog bussen hem igen. Väl hemma blev det käk och göra mig i ordning innan jag och mamma åkte till sundspärlan för en föreläsning i sammabete med Team Rynkeby och vi fick då lyssna på två riktiga kämpar. Leif Axelsson som var med i "Mot alla odds" och Aron Andersson som bland annat har bestigit Kebnekaise i rullstol.
 
Idag var det skola igen som vanligt och sedan drog jag och mamma en sväng till gymmet, körde lite kondition och sedan gick vi igenom gymmet lite. Nu är jag hemma go och mätt i magen efter lite käk och trött i hjärnan efter en massa plugg. Nu väntar sängen, vi hörs!

 
 
 


Hoppas på en bättre dag

Går till sängs nu, har varit en lång dag idag och jag har mest bara suttit vid datorn antigen med skolarbete eller på internet så jag hoppas att morgondagen har lite mer att bjuda på. 
 
Vi hörs imorgon när jag får tid
 
 

Sunday

Godmorgon på er, vaknade inte förens vid halv tolv tiden idag då det blev en sen kväll hemma hos älskling igår. Var dock rätt skönt att få sova ut lite så jag klagar inte. Nu ska jag göra mig redo inför dagen och har väl inget stort planerat utan jag ska ta denna dagen till lite läxor och sedan blir det kanske en promenad ut om vädret tillåter.
 
Ni får ha de bra!
 

Bus i snön

Full mondering på och sedan var jag och Molly redo för att möta kylan. Vi gick till en gräsmatta där Molly kunde springa fritt och leka i snön. Blev ingen längre runda då det blåste alldeles för mycket.
 
Här kommer några bilder jag lyckades ta på min lilla busa
 
 
 
 
Nikon D7100, Nikkor AF-S DX 35mm f/1,8G

Just nu

Just nu sitter jag och kränger en fruktsallad som jag precis gjort. Ska strax göra mig i ordning och sedan väntar kanske en liten promenad med Molly i snön. Men ska som sagt först käka upp detta och sen får vi se vad som händer, ha de bra!
 

En kylig dag

Just nu har jag precis krypt ner under täcket med min vetekudde för att få upp lite värme då jag precis hjälpt mamma med lite handling. Snön har vräckt ner änna sen tidigt imorse så just nu är det sjukt kallt att vara ute så drf tyckte jag det var lämpligt med lite extra värme.
Jag har innan idag också varit i skolan, i en timme ungefär och sedan när jag kom hem blev det en sväng inom Jesper då det var längesedan vi sågs.
 
Väntar nu på lite mat och sen får vi se vad som händer om det bara blir myskväll här hemma eller om det blir ytterliggare en sväng till Jeppe.
 
Vi hörs!
 

Torsdag

Hello på er, Jag har precis krängt en massa mat för att mätta magen lite granna. Var och tränade innan jag åt och även om jag var rätt trött så gick det ganska bra ändå. Idag fick bli ett pass med fokus på mage och axlar då det var ett tag sedan jag tränade de. Nu ska jag snart packa min kameraväska innan jag ska ge mig av igen då jag ska fota lite till mitt projekt igen fast denna gången på aktiverum. 
 
Vi hörs när jag har tid
 
Bild tagen av Matilda
 
 

Porträtt bilder

Blev en tidig morgon för mig idag då jag var tvungen att fixa p piller imorse innan skolan började. Så mamma körde mig in så jag fick fixat det och sedan gick vi och köpte lite frallor innan hon lämna av mig vid skolan. Väl framme väntade mig fotolektion där vi skulle fota porträtt fram tills klockan 12 innan vi fick sluta. 
 
Väl hemkommen blev det lite lunch bestående av lasagne och sen har jag mest bara tagit det lugnt.
 
Här kmr några av de bilderna som togs idag 
 
 
 
Värsta modellerna ju ;)
Jag har tagit alla bilder förutom den på mig själv då som Matilda tog.
Alla är tagna med Nikon D7100

Dagens träning

Åkte till skolan vid halv tio imorse då jag fick reda på att den lektionen jag hade innan hade blivit inställd. Väl på skolan väntade naturkunskap som var kaos så var skönt sen att åka direkt till gymmet för att bli av med lite aggressioner på ett hårt benpass. Visade sig bli ett riktigt bra pass och jag höjde mig i rätt många övningar. Även om vikterna inte är så höga så är jag ändå nöjd över mig själv då jag inte kunnat träna ben ordentligt på länge pga min knän.
 
Dagens pass:
 
Började med lite uppvärmning på cyklen och sedan övergick jag till att göra lite övningar utan några direkt tunga vikter som bland annat var squats mot pilatesboll och utfallssteg med 4 kg hantlar.
 
Efter att jag värmt upp startade jag igång passet ordentligt. 
 
Benpress i maskin
10x2 50kg
8x2 60kg (nytt personbästa)
 
Sittande vadpress
15reps 50 kg
8x2 70kg
5x2 80 kg   (nytt personbästa)
 
Sittande benspark
15x3 25kg
 
Knäböj 
10x2 5 kg
10x3 10 kg
8x3 15 kg  (nytt personbästa)
 
Stela marklyft
10x3 10kg
8x3 15kg
 
Insida och utsida lår i maskin
10x3
 
Dagens jag
 
 
 

De senaste inköpen

 
 
Två plagg från Better Bodies
 
 

Söndag

Just nu sitter jag som vanligt placerad i sängen och nördar vid min laptop. Har försökt att bara ta det lugnt idag då jag försöker vila ut mig så mycket som möjligt inför skolveckan som kommer. även om jag sagt till mig själv att bara chilla hela dagen så fick jag ändå ta mig upp ur sängen klockan nio imorse då jag och min kära skulle till väla en sväng. Åkte dit av anledning till att fota inför ett fotoprojekt i skolan och sedan blev det även lite shopping. Kan visa er det jag köpte vid ett senare tillfälle, nu ska jag och Molly gå till sängs, vi hörs!
 
 
 
 

Nyduschad

Just nu ligger jag nyduschad i sängen med datorn i knäet. Jag trotsade vädret i förmiddags och åkte in till gymmet som jag skrev i det förra inlägget. Det blev ett pass med triceps och bröst som faktiskt gick ganska bra.
Nu ska jag strax bege mig till Jesper, vi hörs!
 
Dagen övningar:
Armhävningar 
 
Hantelpress 10x3
 
Tricepspress 12x3
 
triceps kickbacks 12x3
 
dips 10x3
 
Bröstflyes - sittandes 8x3
 
bröstpress sittande 15x3
 
 

Suturday

Uppdaterade inte er här igår men sanningen är den att jag inte hade något kul att skriva om direkt. Jag var i skolan fram till 12 och sedan var jag bara hemma och myste resten av dagen och kvällen. Idag dock hoppas jag på att lite mer ska hända. Har precis käkat lite frukost och knaprat på ett äpple men hade en tanke på om jag skulle åka in till gymmet efter de men har inte bestämt om jag ska ännu annars hoppas jag på en mys dag med pojkvännen istället.
 
Vi hörs
 

Trött och seg

Godkväll på er, Idag har varit en lång dag som gjort att jag inte riktigt fått tid till bloggen. Har haft runt 5 lektioner idag så ni kanske förstår. Kameran ska jag osså börja använda mer men när jag väl är hemma om vardagarna så är det skit mörkt ute så inte lika kul då men ska väl försöka ta några nya bilder i helgen.
Men ja efter skolan så drog jag i alla fall hem och hjälpte till lite med kvällsmaten här hemma. Efter att ha käkat mötte jag Jeppe och gick en sväng till affären innan vi gick in till han. Väl behövligt att bara ligga i hans famn och mysa efter en vecka som denna, nu ska jag bara klara mig igenom morgon dagen osså och sen är det helg.
 
Imorgon väntar en tidig morgon med lektioner från klockan 8 till 12 så bäst jag går och lägger mig. poss
 
 
 

Onsdag

Idag startade jag dagen med en fotolektion som jag hade i cirka två timmar innan jag fick åka hem igen. Väl hemma fixade jag lite mat och sedan la jag mig framför tv:n en stund och råkade sedan även somna. Det blev endast några minuters sömn innan min mamma kom hem och drog ut mig för lite power walking. Rundan blev cirka en timme lång. Vi gick nästan runt hela rydebäck kändes de som och mina ben var helt slut när vi kom tillbaka. Sen blev det kvällsmat och fram tills nu har jag mest bara slappat och de ska jag fortsätta göra tills de är sängdags.
 

Ny header

Gjorde en spontan header precis men då ljuset i mitt rum var väldigt mörk när bilden togs så kommer jag göra om headern eftersom den blev lite kornig. Denna får dock vara där så länge tills vidare. Tryck på f5 om ni inte kan se.
 
 
 
 
 

Skolan sen träning

Idag ringde alarmet på mobilen redan klockan 06.05, dödstrött fick jag försöka dra mig själv upp ur sängen för att hinna göra mig i ordning innan jag skulle åka till skolan. Väl framme efter 2o mins bussresa väntade 2 timmar matte och sedan naturkunskap med då fick jag gå tidigare så var hemma redan runt 11 tiden. Jag gjorde mig lite lunch innan jag packade nästa väska och åkte iväg igen men denna gången inte till skolan utan till gymmet. Jag tränade ett benpass som faktiskt gick ganska bra och som tur var så var nästan hela gymmet tomt så kunde använda vilken maskin jag ville. Trött och svettig vandrade jag in på Maxi ica för att leta upp min mamma så jag kunde få skjuts hem.
 
För någon timme sedan blev det kyckling och potatis till kvällsmat och nu väntar mig bara en massa mys här hemma. 
 
Vi hörs
 

Dagens detaljer

 
Jeans - G-star/ Skärp - Pieces/ Kofta - GT
Nikon D7100

The last day

Idag var det då sista dagen av lovet och imorgon startar vårterminen igång. Så för att utnyttja den sista lediga dagen så passade jag på att ta en tripp till gymmet i förmiddags. Det blev lite konditions träning samt lite träning av mage då gymmet var helt smockat med folk. Ska bli skönt nu när alla börjar jobba igen osv så där finns fler maskiner osv lediga. Men tbx till träningen det blev cirka 1,5 timmes träning innan jag begav jag mig ut i regnet igen för att hoppa på bussen och åka hem. Väl hemkommen gjorde jag lite käk till mig själv innan min underbara pojkvän kom på besök, också nytränad så vi kunde ligga och slappa framför tv:n tillsammans utan att bry oss.
 
 
Nu börjar kvällen dra mot sitt slut och jag ska gå och borsta bissarna strax. Imorgon Blir det skola mellan 8 och 12 innan jag beger mig hem för lite mat innan jag antagligen drar och tränar men vi får se vad som sker.
 
Bye

Gammal bild när gymmet var lite mer tomt
 

Trist väder

Godkväll på er, Idag vaknade jag inte förens vid 11 tiden då jag kom hem ganska sent från Jesper. Jag gick upp fixa mig lite frukost innan jag tog min en varm dusch och gjorde mig redo inför dagen. Det blev även en promenad idag fast med Jesper men rundan blev inte riktigt lika lång då vädret inte var speciellt roligt. När vi kom tbx igen gick vi in till Jesper för att glo lite tv och mysa och så har jag väl spenderat resten av min kväll osså förrutom en liten tripp hem för att äta i mellan.
 
Nu ska jag gå till sängs för att imorgon försöka gå upp tidigt och hinna med ett pass på gymmet, vi hörs!
 
lånad bild

Mina två senaste dagar

Godeftermiddag på er !
 
Igår blev det tyvärr ingen uppdatering här på bloggen då jag hade fullt upp med andra saker. Först var jag en sväng inom gymmet för att träna triceps,bröst och axlar innan jag hoppade på bussen igen och åkte vidare till farmor för att äta lite go lunch med kusinen. När klockan slagit tre var jag hemma igen och började med att göra mig i ordning innan jag blev upphämtad för att åka till Matilda och ha en tjejkväll. Det blev lite gott käk och sen bara en massa tjejsnack innan vi begav oss hem igen.
 
Idag var min inställning egentligen att åka och träna igen men då jag råkade somna om så jag bestämde mig istället för att göra mig lite frukost innan jag gick en långpromenad med Molly på över 6 km. Nu ligger jag under täcket och försöker få upp lite värme innan jag ska göra mig i ordning för att åka och fira mina tvilling kusiner.
 
Ha de bra!

Min senaste instagrambild från igår
 

En kaosartad morgon

Idag vaknade jag upp runt 11.30 i ett knäpptyst hus. Alla förutom jag och hundarna hade lämnat huset för att åka och jobba tidigt imorse. Efter att jag och Molly mornat oss lite gick jag upp och gjorde mig lite frukost. Efter att jag käkat upp började jag packa väskan inför träning dock så fattades jag en träningshandske och Bella började bli nervös och behövde gå ut.Så efter att ha tagit ut hunden och försökt att hitta min handske så hade magen börjat kurra igen så det slutade  med att jag fick trycka i mig lite mat innan jag fick skjuts av mamma in till gymmet utan mina handskar där ett biceps och rygg pass väntade mig. Var väldigt längesedan jag tränade sist så gick väl sådär på träningen men hoppas på att komma in i rutiner snart igen.
 
Nu är jag hemma och har precis krängt kvällsmat. Ska bara ta en dusch strax och där efter ska jag fortsätta med att ta det lugnt och njuta av kvällen, vi hörs!
 
 

Ett nytt år

Just nu ligger jag i sängen och är precis hemkommen från Jesper och funderar på att strax gå till sängs. Jag vaknade upp ganska seg och bakis från gårdagen imorse men har ändå lyckats ta mig genom dagen. Gårdagen började här hemma tillsammans med tjejerna och Jeppe innan vi bestämde oss för att dra vidare till ett annat ställe. Efter 1 tiden drog vi tbx hem till mig igen för lite efterchillkrök/mys. Efter att alla åkt hem städade jag och Jeppe upp lite här hemma innan vi båda deckade i min säng. Kvällen blev inte som planerad men var ändå helt okej, det enda viktiga var trots allt att jag fick avsluta 2013 med mina goa tjejer och min älskade pojkvän och sedan starta igång det nya året tillsammans.
 
Nu taggar jag om inför ett nytt år men nya mål och nya erfarenheter.