Valborg

 
Valborg idag, hade egentligen bestämt att åka någonstans med tjejerna med det blev tyvärr avbokat så jag spenderar istället min valborg med pojkvännen, lika mysigt de. Så vi kommer väl gå ner till elden ett tag och sen gå hem till han och bara mysa så länge inget annat dyker upp.
 
Hoppas ni får en awesome valborg och sup lugnt !
 
 
 

Sadness

 
 
 
Nikon D3100 - 55mm objektiv
Fotograf och modell: Rebecca Malmberg

Lugn dag

Idag blir det en lugn dag här hemma. Har redan varit i skolan och även hjälpt mamma med handlingen så väljer att nu bara lägga mig i sängen och glo lite vampire diares. Orkar inte mycket mer idag så laddar istället upp till imorgon då det är valborg.
 
Nu ska jag sätta igång ett avsnitt så vi hörs senare ikväll, puss<3
 
 

going to bed

nu ska jag sova och vila upp mig efter denna fullspäckade helgen. Imorgon blir det skola som vanligt igen men kanske bra att få lite rutin på vardagen igen även om helgen varit Awesome






Everyday is a step closer


idol audition

igår sov jag över hemma hos Emelie. hade skit kul, var dock inte lika roligt att gå upp 5 imorse. Har nämligen varit på idol audition hela dagen i stort sätt. har varit långe köer som vi stått i över 4 timmar men sen när vi väl var inne och fått ett par platser att sitta på så var de chill. När jag sen skulle göra min audition blev jag nervös så blev små skakig på rösten som gjorde att jag inte gick vidare. Men jag hade i alla fall kul, de är de viktiga:)!




26/4-1

Godmorgon, just nu sitter jag i skolan. Längtar tills jag kan få komma hem vid 12 då jag ska packa väskan innan jag ska dra till emelie för att sova över hos henne tsm med Matilda. Det är lite vad som kommer hända idag, skriver mer sen för nu börjar min lektion, ha de!
 

Träning både inne och ute

Imorse åkte jag in till skolan tidigt för att sitta och ha nationella i svenska. Väl klar sen runt halv 11 stack jag direkt till gymmet för ett bröst och triceps pass. Gick ganska bra och nu är jag ännu mer taggad när nästa pass blir mage. När jag sedan kom hem trött och skit hungrig krängde jag i mig lite mat innan jag drog ut och åkte rollerblades, sen stötte jag på mamma med hundarna så fick molly dra mig upp för sista backen.
 
Har även nu precis hjälpt mamma att handla mat och lite till mig i helgen osså, ska nämligen åka och göra en sak med tjejerna men avslöjar inte vad ännu det får ni se på lördag.
 
Nu ska jag glo vampire diaries, ha de !
 
 
 

Rollerblades

Nu precis innan kvällsmat stack jag ut för att åka lite rollerblades. Kanske låter lite töntigt men det ger en sjukt bra träning speciellt för rumpa och lår så det fick helt enkelt bli min träning idag. Får hoppas på att jag orkar gymmet imorgon istället
 
92d4e0a9f6nwntvmw_153476_5760ef6b36_large
 
 
 

Somnade istället

Slutade redan vid halv tolv idag då jag fick "jobba hemma" på dem sista två lektionerna. När jag väl kom hem var det meningen att jag skulle ta något att käka och sedan dra till gymmet men istället somnade ja typ sådär 2 timmar på sängen. Så träningen idag är antagligen inställd för min del får kanske ut och cykla en runda eller något istället.
Resten av kvällen ska jag även hinna med att plugga inför nationella som jag har imorgon och vila upp mig, ni får ha det bäst!
 
 
 

upptagen

Har varit väldigt mycket dem senaste dagarna och har inte direkt orkat blogga. Nu är jag dock tillbaka igen och ska försöka uppdatera er normalt igen. Så på senaste tiden har jag varit och tränat, har tagit hand om min hund som blivit opererad och igår firade jag min och jeppes 1,5 års dag hemma hos han.
 
Idag blir nog dock en ganska lugn dag förutom att jag kanske ska träna i eftermiddag men jag uppdaterar er mer senare nu ska jag återgå till att koncentrera mig så min lektion.
 
lite dålig kvalite men fick ingen bättre bild på henne.
 
 

ett första benpass sen skadan

efter skolan idag vid 12 stack jag och solade tillsammans med mamma, där efter stack vi och tog lite att äta innan jag stack till gymmet. blev Ett lätt benpass första gången på väldigt länge sen knäskadan. gick helt okej men hoppas på att kunna köra på tyngre snart som vanligt.
Nu ska jag jag fortsätta spela ett spel jag precis laddat ner så vi hör sen.




7,5 hours in school

Idag har jag suttit i skolan änna från halv nio imorse till 4 så ni kan ju tänka er hur jag var dem sista minutrarna, det var typ ingen som palla med mig längre så jag antog att jag var sjukt övertrött. Väl hemma sen satt jag mig och vänta på lite kvällsmat som jag nu tryckt i mig. Resten av kvällen kommer jag bara ta det lugnt och sen ska jag även försöka lägga mig tidigt för att ta igen alla timmar jag missat dem senaste nätterna.
  
 

Work out

Idag har varit en lång och seg dag i skolan då vi suttit på en och samma stol hela dagen. Som tur var så fick vi dra tidigare från skolan så jag kunde få komma hem och njuta lite av solen. När det sedan började bli lite kallt bestämde jag mig istället för att packa väskan och dra till gymmet för ett pass mage och lite kondition. Gick faktiskt rätt bra och är taggad på att komma igång nu igen så länge jag inte lyckas bli sjuk.
 
Nu ska jag gosa ner mig under täcket och glo på tv eller något så ha det bra!
 
 

Keep it to yourself

 

dagens outfit

tröja från bondelid, jeans från Levis, mobilväska från burin




Inspo

 

23:18


Fruktsallad bättre än godis

Mitt kvällsgodis idag fick bli lite god fruktsallad som bestod av äpple,banan,melon och kiwi. Bättre än godis då det innehåller massa vitaminer men annars skulle jag inte säga att frukt egentligen är så mycket bättre än godis pga sockerhalten men nån frukt då och då skadar inte. Nu ska jag hoppa in i duschen för en varm dusch och efter det blir det sängen. 
 
Ha det bra!<3
 

Vill ha sommar

 
 
Nikon D3100
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lördag

har spenderat hela denna lördagen tillsammans med Jesper. har haft en toppen dag då det bara varit jag och han. vi har myst,glott film, krängt, varit ute osv. är dock hemma nu igen och kom även på att jag glömt uppdatera er idag men bättre sent än aldrig. så nu bjuder jag på en bild på mina Goa burn som ja druckit idag osså säger jag godnatt!:)

vi hörs imon




Fredag förmiddag

fredag idag. Sitter just nu på min sista lektion för denna veckan och ska bli skönt att äntligen få komma hem snart. Ikväll har jag inget planerat så vet inte om det bara blir en myskväll, vi får se. Nu ska jag återgå till att fokusera dem sista minuterna innan jag ska springa ner till bussen, ha det bra!
 
 
 

subway

just nu sitter i skolan och har precis krängt en sub med ost och skinka.
Väntar nu på att min näst sista lektion ska börja. Efter skolan ska jag hem och slöa samt göra klart min trailer då den ska vara klar imorgon bitti.
 
Nu börjar min lektion så måste dra, vi hörs sen igen!
 
 
 
 

arkiv bilder

 
 
 
Nikon D3100
Hittade lite gamla arkiv bilder från min andra blogg. Längtar tills man kan gå ut och ta såna här inspererande bilder igen, när allt blivit grönt och börjat växa. 
Antar att det lär få vänta ett tag till så därför tycker jag att ni ska njuta lite av dessa bilderna så länge.

gymmet

precis varit på gymmet och kört ett rygg och biceps pass. blev lite sådär då jag inte riktigt hade ork men försökte att ändå kämpa på in i det sista innan jag valde att ta bussen hem igen.
Just nu sitter jag och väntar på kvällsmat och där efter blir det en varm dusch och att hoppa i mjukis, ha de bra

just nu

jag har precis suttit och dragit av all tejp från mitt knä, kan lova er att de gjorde ont som in i.

såhär ser i alla fall benet ut just nu, fint va ;)




Solning i eftermiddag

Godmorgon!
 
Idag kommer jag sitta i skolan till klockan fyra och bara sega. Skulle behöva min hörlurar så jag hade kunnat arbeta på min trailer men glömde tyvärr dom i min andra jacka, så jag får väl bara sitta och chilla idag istället. Efter skolan blir det nog att sola eftersom jag var på gymmet igår så jobbar jag på brännan idag.
 
ha de bra !
 
 
 

dagens vår outfit




vår väder

sitter på bussen just nu på väg in till skolan. kmr ha två lektioner idag och sen efter de åker jag till gymmet. måste erkänna att man känner sig lite piggare nu när man för första gången i år kan gå i skinnjacka utan att frysa, så idag blir nog en bra dag, ha de!






godnatt på dig söndag

går till sängs nu och vilar upp mig inför morgon dagen. sov gott på er!




Premiere pro

Har inte uppdaterat er idag då jag haft fullt fokus på min trailer som jag försöker bli klar med. Tog precis en paus och bestämde mig för att gå en runda så jag kunde få lite frisk luft och i samband med pausandet tänkte jag att jag lika bra kunde uppdatera er osså. 
 
Så detta är i alla fall vad jag gjort idag och ska väl fortsätta med det strax. Resten av dagen blir bara chilldag då det är skola imorgon igen.
 
Nu ska jag återgå till att redigera, ha det bra!
 

Jag idag

står helt konstigt men ni får nöja er med denna bilden. Detta är i alla fall jag idag i jeans från vera moda, skärp från pieces, blus och sist men inte minst jacka från gina tricot.
 

Fredag

Idag är det äntligen fredag igen. Ska sitta på lektion fram till klockan 12.00 och sen ska jag antagligen sola tillsammans med mamma om vi får en tid. Dagen idag är ej riktigt planerad så får se vad som händer men ska i alla fall njuta av att vi äntligen fått helg.
 
Så ni får ha det så bra.
 
 

Tränings inspiration

 

Skola och träning

Godmorgon folket!
 
Just nu sitter jag på lektion men har ingen lärare så ni kan ju tänka er hur det går då. Är strax mat som tur är och sen efter de återstår ytterliggare två lektion. Vid skoldagens slut drar jag till gymmet för ett pass antagligen bröst och triceps men vi får se blir kanske lite röv osså.
 
Nu ska jag återgå till att inte göra något alls så ni får ha de!
 
 

Tisdag kväll

Just nu sitter jag i sängen och har precis gjort mina övningar för mitt skadade knä.Ska fortsätta med de någon vecka till för att hoppas på att knäet kommer bli bra. Resten av kvällen har jag mest legat i mammas och pappas feta säng och glott på kändis hoppet och nu börjar det närmar sig läggdags då min kropp är helt utmattad plus att jag fick näsblod precis som också är ett tecken på trötthet.
 
Så vi hörs imorgon igen, godnatt !
 
 
 

In school

Sitter just nu i skolan och tråkar. Har nog aldrig varit såhär trött förr men jag får kämpa på. Efter skolan vid 4 blir det antagligen lite solning tillsammans med mamma och sen ska jag bara vila typ.
 
 Ha en fortsatt trevlig dag !
 

01-04-13

Vid 12 tiden idag gick jag runder mer tjejerna lite på väla, hittade dock inget speciellt men fick ändå till slut med mig ett tränigs linne hem. Väl hemkommen sen slockna jag en stund på sängen innan det var mat dags och efter en god måltid blev det en kvällrunda tillsammans med pojkvännen som ett bra avslut på denna dagen. Nu ska jag gå till sängs och vila upp mig inför morgon dagen, ha det bra!
 
Bild från vår promenad i sommras, ser ju tyvärr inte ut så ute just nu men det kommer väl snart hoppas jag!

Ny vecka

Idag var det då måndag igen, så glad att vi fick ännu en röd dag till så idag ska jag bara njuta helt enkelt. Ska strax ta bussen in till stan och sen möta upp matilda och emma för att sedan åka in till väla. Ska väl mest gå runt och titta lite har inget behov av något nytt så länge jag inte hittar något som jag känner att ja måste ha. 
Väl hemma från väla sen ska jag nog mest njuta av vädret och kanske gå en runda för att komma ut och röra på sig lite i vårvädret.
 
Ha en fortsatt trevlig måndag !