it's okay to feel vulnerable

 

just a day

Godkväll på er, idag åkte jag in till skolan vid åtta tiden för en timmes lektion och sedan fick vi åka hem igen. jag fortsatte dagen framför tv:n och sen var jag ute en sväng med hundarna. Runt fyra tiden åkte jag och mamma in till victors lägenhet för att fixa lite på hans rum och sedan åkte vi hem igen. Efter att käkat lite god kvällsmat har jag mest bara tagit det lugnt och tittat lite på idol. 
 
Bild från när jag sökte till idol nere i malmö
 
 

en kort skoldag

Idag vaknade jag upp till ett strömlöst hus och fick sitta och äta frukost i min ensamhet i mörkret. Efter ett litet tag kom strömmen tillbaka igen men då hade jag redan sminkat mig så smikningen blev väl inte så bra idag men vad gör man. 
Vid halv tio tiden drog jag in till skolan för ett pass på gymmet, blev träning av bröst och triceps. Tyvärr inte mage eftersom jag tränade de igår (sorry emma! "blink blink") men fick väl tränat de övningar som jag skulle även om det inte var så peppande att träna själv idag men vad gör man. Efter att vi tränat klart var det lunch och där efter fick vi reda på att vi inte skulle ha fler lektioner för dagen så jag gick ner och tog bussen hem vid halv ett tiden. 
 
Väl hemma slängde jag in väskan genom dörren och sedan begav jag mig ner till jeppe för en mysdag i detta kalla vädret.
 
Nu är jag hemma och ska hoppa i säng, puss hej leverpastej!
 
 
 

13-11-27

Efter att ha haft förelösning av en fotograf så drog jag till gymmet som jag nämt att jag skulle i ett tidigare inlägg. Väl på gymmet blev det träning av mage och lite axlar. Efter en timme hoppde jag på bussen igen och åkte hem. Väl hemma slängde jag i mig en protein shake och ett litet mellanmål då jag redan käkat på subway innan jag drog till gymmet. Fram tills nu har jag mest slöat framför soffan men även skrivit klart på en uppsats och lämnat in den. Nu väntar mig en varm härlig dusch och sen ska jag fortsätta kvällen med en massa mys, vi hörs!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godnatt

Nu efter att jag krängt en skål med granatäpplekärnor och glott på Montazamis med vänner så ska jag gå till säng då jag är väldigt trött. Imorgon väntar mig en lektion med foto och sedan där efter ska jag försöka hinna med gymmet.  vi hörs !
 

Ny design

tröttnade lite smått på min header och min bild i sidomenyn så jag har gjort om lite tillfälligt men ska göra om headern igen och göra den lite roligare när jag får tid men än så länge får det se ut såhär. Kan ni inte se den klicka på f5.
 
poss
 
 

I can do this

Nu efter att jag fikat en sväng tillsammans med min bror och mamma är det dags att ta tag i läxorna igen. Hade egentligen tänkt träna idag men kanske bättre att jag gör läxorna istället och tar tag i träningen imorgon efter skolan.
Dags att fokusera på rätt grejor nu, vi hörs!
 

En kall morgon

Godmorgon, idag vaknade jag runt sex tiden och gick då upp och gjorde mig i ordning. Vid kvart över sju tiden satt jag på bussen in till skolan. Väl framme får jag reda på att vår två timmar långa lektion var inställd så istället fick vi sätta oss och jobba med lite annat. Om en timme börjar vår andra lektion så jag ska nu fortsätta att jobba med lite andra skolarbeten så länge, vi hörs.
 
 

fuck life

Natten till idag har varit riktig hemsk då jag knappt sovit alls och att nu börja dagen med engelska i tre timmar gör inte dagen bättre med en idiot till lärare. Om cirka 1,5 timme är det lunch och sedan väntar ytterliggare en lektion till innan jag får dra hem. I eftermiddag har jag inget planerat men blir kanske en sväng till gymmet för att bli av med lite aggressioner annars vet jag inte riktigt vad jag hittar på men vi får väl se.
 
vi hörs
 
 

Julskyltning

Vid fyra tiden åkte jag och Jesper in till Julmarknaden på råå och gick där en liten stund men det var så pass kallt att vi bestämde oss för att gå till maxi istället och köpa oss varsin lussekatt. Drog hem sen igen efter att ha stått och frusit röven av oss och där efter drog vi hem till Jeppe som vi varit hos fram till nu.
Dock har jag kommit hem nu igen och ska så småningom gå till sängs för att ens kunna ta mig igenom morgon dagen, ha de bra!
 
 

23 månader

Just nu ligger jag i sängen och surfar runder lite på internet. Igår som jag skrev i det förra inlägget så drog jag och Jeppe till väla en stund, blev inte så länge då vi var för lata att ta bussen hem så vi fick istället lämna tidigare men fick skjuts hem iaf. Väl hemma sen drog vi upp till pizzerian en sväng och köpte lite mat och sedan drog vi hem till mig och spenderade resten av kvällen här samt firade vår 23 månaders dag fram tills han skulle gå hem igen.
 
Idag väntar mig en ganska lugn dag tror jag, ska mest ta det lugnt osv och sedan ikväll blir det kanske en sväng in till Julskyltningen på Råå tillsammans med Jesper annars blir det bara en hemma dag.
 
Ha de
 
 
 

Väla med Jeppe

Just nu står jag och gör mig i ordning inför den kommande dagen. Är strax klar och då ska jag gå ner och möta upp Jeppe innan vi ska ta bussen upp till väla tillsammans. På väla blir det väl lite tittande efter julklappar och antagligen så blir det väl en liten lunch där också kan jag tänka mig. Nu måste jag göra mig färdig, vi hörs sen
 

Från den värsta dagen till en av de bättre

Idag vakna jag upp med värsta smärtan i magen och kände inte alls för att dra till skolan men hade inte direkt något annat val. Jag gjorde mig i ordning och sedan tog jag bussen in till skolan vid kvart över sju. Väl framme på skolan väntade en timmes matte som inte direkt gjorde dagen roligare. Efter matten hade vi visuell och då skulle vi fota objekt i fotostudion men så ego som vi är så blev det istället en jävla massa grupp bilder och kul hade vi i alla fall, det är väl de som räknas ;). 
 
 Kvällen har idag blivit spenderad här hemma faktiskt tillsammans med familjen och med en massa gott käk samt en massa tv tittande. Blir väl inte att jag stannar uppe länge till innan jag somnar nu så jag säger natti natt så länge :), vi hörs.
 
 
Do not copy

I need your warm embrace

Ligger just nu i sängen mätt och belåten efter lite kvällsmat. Min dag idag har mest blivit spenderad i skolan kan man väl säga och kom inte hem förens ungefär vid halv 5. Väl hemkommen så blev det mest bara en massa mys här hemma då jag är trött som in i och kan knappt vänta tills det äntligen är helg och jag ska få sova ut.
Nu ska jag hoppa i mjukis och sätta igång något bra att se på, ha de bra!
 
 
 
 

Summering

Igår efter skolan blev det ingen mer uppdatering då jag fick lite ont om tid helt plötsligt. Jag drog hem och sedan kom brorsan på besök en liten stund och sedan blev det kvällsmat och en massa snack innan min morbror kom och drog med mig till ett box pass på gymmet. Kan nämna att kroppen värker lite idag men bra träning var det i alla fall. Vid halv åtta snåret var jag hemma igen och då blev det lite kvarg, proteinshake och ett granatäpple innan jag gick in och tog mig en dusch. Efter att håret torka drog jag en sväng till jeppe och sen hem igen.
 
Idag har min dag varit lite slöar än igår, jag drog till skolan vid tjugo i nio efter att ha väntat på bussen i tjugo minuter. Framme på skolan väntade mig en dag med foto. Blev en liten redovisning och sedan tittade vi på ett avsnitt av "alla är fotografer". Vid lektionens slut efter att ha klistrat upp några bilder begav jag mig hem igen och sedan drog jag till Jesper som jag har varit hos fram till nu. Dax för lite mys här hemma nu istället, ni får ha de bra!
 
 
Boxpass
 

13-11-18

Idag vaknade jag upp klockan 07.30 as trött men hade inget val än att gå upp. Jag gjorde mig i ordning och sedan begav jag mig till bussen. Vid 09.30 snåret var jag framme på skolan och nu sitter jag och har engelska. Efter denna lektionen blir det lunch och där efter väntar ytterligare två lektioner. 
Nu ska jag återgå till lektionen, ha de bra
 
 
Nikon D3100
 

vegetation

 
 
 Nikon D3100

A walk

 
 
 
 
 
 
Nikon D3100 
 

I naturen

 
 
 
Nikon D3100
Var ute och gick en sväng idag tillsammans med mamma och hundarna och då knäppte jag bland annat dessa bilderna. Ska försöka lägga upp fler bilder men verkar inte riktigt som att blogg.se klarar av de stora filerna så får förminska dem så ska det kanske gå.

klarblå himmel och sol

Gogmorgon på er, idag skiner solen och himlen är klarblå. Hade tänkt att gå ut på en liten promenad strax med kameran och kanske Jeppe om jag lyckas få med han annars får det bara bli jag. Fram mot eftermiddagen så blir det att ta tag i lite läxor och skit innan jag bara precis ska sätta mig och glo en film eller något för att bara ligga o slappa så jag orkar med den nya veckan som nu är på gång.
 
ha de bra!
 Nikon D3100
 

startade dagen med ett pass på gymmet

Idag började jag dagen på gymmet tillsammans med resten av min klass. Fick tränat lite biceps och rygg tillsammans med Emma så jag slapp att dra till gymmet efter skolan. När vi gymmat klart blev det en sväng till graffiti för lite käk tillsammans med tjejerna och där efter återstod "två" lektioner. Var hemma igen från skolan runt klockan tre då jag svepte i mig en proteinshake då jag var dödshungrig och där efter har jag mest bara legat och myst i soffan framför tv:n.
 
Nu ska jag göra mig i ordning inför sängen så jag orkar den sista skoldagen för denna veckan.

Mina två senaste dagar

Så lätt att glömma bort att uppdatera er, igår vad det full rulle hela dagen så fick inte heller någon direkt tid till att blogga. Men i alla fall så gick jag upp tidigt på morgonen för att dra till skolan. Till ungefär kvart över 11 var jag i skolan och sedan drog jag och Josse till subway för att köpa lite mat. Hade egentligen i tanken på att dra hem och packa väskan till gymmet men det slutade med att jag hamnade framför soffan och mös framför en film ist. Vid halv sju tiden hade mamma bjudit in en massa gäster på inredningsparty så då var här istället smockat med en massa folk så bestämde då istället att dra ner till min saknade pojkvän för en myskväll.
 
Idag vaknade jag upp runt nio tiden och kunde gå upp i lugn och ro då jag idag skulle så kallat "jobbat hemma". Har faktiskt jobbat lite med projektet jag skulle göra men vet inte om de kommer bli till någon nytta i slutändan.
Efter lunchtid drog jag och tränade ett hårt träningspass med fokus på ben. Resterande tid av dagen gick åt till att bara slappa här hemma och nu börjar dagen lida mot sitt slut och det är dags för sängen. hoppas ni haft en bra dag!
 
 
 

 
 

11/11

Som jag nämnde i det förra inlägget så blev det en sväng till gymmet efter skolan. Fick bli ett kort litet pass med fokud på mage innan jag tog bussen hem tillsammans med Jeppe. Den resterande delen av dagen har jag mest suttit och glott på tv, har inte direkt haft någon ork till något annat så det fick bli såhär idag.
 
Nu ska jag göra mig i ordning innan det blir sängen,pussen!
 
 

Gymmet väntar

Idag vaknade jag upp runt halv 8 imorse, gjorde mig i ordning, käkade frukost innan jag begav mig till skolan. Väl framme på skolan väntade mig tre timmar av engelska och nu ska jag strax ha svenska lektion innan min sista lektion på dagen startar. Efter skolan blir det nog en sväng till gymmet om jag kan hålla mig mätt fram tills dess och sen hem och slöa. 
 
Nu ska jag surfa runder lite på internet innan min svenska lärare kommer, ha de bra!
 
 

En klapp på axeln

Idag har jag verkligen tagit tag i alla läxor och gjort dem klart samt skickat in dem. Faktiskt stolt över mig själv och får väl ge mig själv en liten klapp på axeln att jag faktiskt tagit tag i de och skickat in allt. Nu är det bara att hålla tummarna på att jag ska få bra betyg i det jag gjort osså men förhoppningsvis så kommer de gå bra.
Ska väl försöka njuta av den resterande tiden av denna dagen som är kvar innan det blir dax för sängen.
 
Puss 
 
- Tummen upp till mig själv att jag gjort det jag skulle idag!
(Gammal snöbild)

Farsdag

Då var det söndag och farsdag. Jag har ännu inte direkt hunnit göra något vettigt men blir väl som vanligt en så kallad plugg dag idag. Senare kommer brosan på besök och då blir det potatis och hemmalagad kalkon till middag, mums!. Dax för mig att göra mig i ordning nu, ha det!
 
grattis pappa på farsdag!
 

My day

Började min skoldag idag klockan nio med en föreläsning av gamla fotoelever som gått på vår skola innan som visade hur de hade utvecklas och lite sånt. Runt tio var de färdiga så då fick vi faktiskt lov att dra hem igen för att "jobba hemma". Väl hemkommen hade jag egentligen tänkt att dra till gymmet men pga regnet så kände jag inte alls för att gå ut igen så stannade istället hemma gjorde mig lite lunch innan jag drog ner till jeppe och spenderade resten av dagen hemma hos han med pizza käk och en massa mys.
 
Nu har klockan blivit lite över elva och det visar väl på att jag borde gå till sängs så jag pallar med morgon dagen.
Vi hörs snart igen, puss
 
Nikon D3100, AF-S DX Nikkor 35mm objektiv 
Modell:Jepser
 

En fullbokad dag

Idag ringde alarmet på mobiltelfonen redan klockan sex imorse och även om jag bara ville ligga kvar så hade jag inget annat val än att gå upp och göra mig i ordning inför skolan. Väl framme på skolan vid åtta tiden blev det två timmars matte och sedan naturkunskap i en timme där vi debattera. Strax efter skolans slut vid tio i tolv gick jag, Emma och Matilda till Subway och köpte mat. Fick sedan skynda mig ner till bussen och åka hem.
 
Efter att jag varit hemma och vänt, packat väskan så drog jag till gymmet för att träna biceps och rygg. När jag tränat klart kom mamma och mötte upp mig och där efter gick vi till Solhuset på råå för lite solning.
Hemma sen igen satt jag mig och plugga som jag har gjort fram tills nu samt tittat på Montazamis med vänner.
Dax nu för sängen!
 
 
 
 

Back to school

Idag steg jag upp redan vid halv åtta för att göra ve mig inför skolan. klockan nio stod jag vid busshållsplatsen och strax där efter var jag framme på skolan. Började första lektionen med tre timmars engelska och sedan var det lunch och historia innan jag fick dra hem igen. Väl hemkommer satt jag mig ner en liten stund framför tv:n innan jag lämnade huset igen och begav mig ner till Jeppe. Vid tio tiden är det väl dax att dra sig hem igen och sen blir det sängen.
 
pooos
 
 

Time to sleep

Dags att gå till sängs nu efter en dag med full fokus på plugget. Imorgon börjar skolan som vanligt igen och ska försöka komma in i rutiner. Förhoppningsvis ska jag komma igång med träningen osså men än så länge så får plugget gå före.
 
Vi hörs imorgon 
 
 

13-11-03

godefttermiddag på er, idag vaknade jag klockan 11.30 då jag har varit väldigt trött de senaste dagarna. Jag gick upp och åt frukost framför ett nytt avsnitt av two and a half men. Efter att jag käkat gjorde jag mig i ordning innan jag satt mig och gjorde lite läxor. Tog precis en liten paus från pluggandet då jag tog mig en dusch men ska väl sätta igång med de nu igen så jag kommer i kapp. Ni får ha de så bra!