Dagens träning

Idag gick jag upp runt 12 tiden ganska sent men behövde få sova lite så det skadade inte att jag sov lite länge idag. Gick sen ner och gjorde mig lite frukost innan jag gjorde mig i ordning inför dagens träningspass. Åkte sen in tillsammans med brorsan och tränade lite mage och avslutade med lite konditionsträning.
 
Dagens träningspass:
Situps 20x3
Liggande benlyft 20x2
V-ups 20x3
bålrotation med vikt 20x3
pike med trx 10x3
bålrotation i maskin 20x2
 
kondition:
8 min löpning
8 min cykel
8 min crosstrainer
 
 
 
 
 

Sov gott

Går nu till sängs efter en kväll spenderad tillsammans med Jesper. Ska bli skönt att få lite sömn och få vila upp sig inför morgon dagen då jag förhoppningsvis kör på med ett hårt och ansträngande träningspass.
Så nu ska jag stänga av datorn och göra mig i ordning, ni får sova gott!
 
 
 

Nature

 
 
 
 
 
 

En dag i trädgården

 
 
Idag har temperaturerna inte varit lika varma som igår så jag stannade hemma istället för att åka ner till stranden. Var även mycket moln så var ingen idé att sola så jag busade lite med Molly istället innan jag åkte med mamma in till maxi för att hjälpa henne med handlingen.
 

13 sätt att få byttre hy

1. Drick runt cirka 2 liter vatten per dag för att återfukta huden ordentligt då vatten rensar ut gifter och ger fukt inifrån.
 
2. Att dricka citron vatten kan också vara bra då de rensar gifter från blodet vilket i sin tur gör huden klar. I citron finns det också rikligt med vitamin C som bidrar till att minska blemmor och rynkor. 
 
3. Tvätta ansiktet morgon och kväll men var noga med att ha rätt produkter för din hud typ och glöm inte att återfukta med en kräm efterråt så du inte torkar ut huden för då kommer kroppen att producera mer talg vilket leder till mer finnar.
 
4. Använd alltid en ren hundduk efter rengöring och använd ej den du har till kroppen.
 
5. Rör på dig få låta huden andas i frisk luft när du ändå är ute.
 
6.Ät livsmedel som innehåller zink och vitamin B5. Livsmedel med zink; skaldjur, spenat, nötter, fullkorn, solrosfrön och gröna ärtor. Livsmedel med vitamin B5; bananer, avokado, nötter och fullkorn. Brist på zink kan orsaka akne och mjäll.
 
7.Undvik mjölkprodukter eftersom dessa innehåller mycket mättade fetter. Byt ut smöret mot olivolja när du lagar mat.
 
8.Undvik produkter (som t.ex. foundations och ansiktskrämer) i ansiktet som innehåller oljor och talk. Dessa täpper till porerna och kan förvärra problemen. Istället för att använda foundation kan ett mineralpuder vara ett bättre val.
 
9. Undvik att ha händerna i ansiktet eftersom man har mycket bakterier på fingrarna.
 
10.Var glad. Är du deprimerad, stressad och mår psykiskt dåligt påverkar detta ditt yttre. Vid stress utsöndras zink ur kroppen och det är ett viktigt mineralämne för både hud, hår och naglar.
 
11. Få dig en bra nattsömn och ha en sovrumstemperaturen runt 18 grader så håller sig huden frisk medan du sover.
 
12. Byta örngott ofta och använd gärna ett örngott med hundra procent bomull i fall du har fet hy för då hjälper bomullen till att suga upp oljorna.
 
13. Och sist men inte minst det som funkat bäst för mig var att byta mina p piller. Så för er som tar vanliga p piller och har problemhy så fråga din läkare om du kan få p piller speciellt utvalda för dig med acne problem. Som t.ex. Yaz som jag tar och har gjort att alla mina finnar försvunnit helt.
 

på stranden

i denna skrivande stund sitter jag nere på stranden tillsammans med jeppe och ska snart göra upp en eld. bestämde att stanna hemma i lilla rydebäck idag efter gårdagens tur på Helsingborgsfestivalen.




Awesome !

 
 
Denna killen är sjukt bra på det han gör, jag har ingen aning hur han gör det men han gör de bra för det ser helt sjukt ut
 
 
 

Sireköpinge

 
 
 
 
Dem senaste dagarna har jag inte uppdaterat er här eftersom jag varit på en liten så kallad utflykt tillsammans med Jesper. Vi har varit på ett ställe vid namn sireköpinge där vi nattat över i en "liten" stuga och fiskat en massa i sjöerna där runt om kring. Vi åkte redan i söndags och jag hade egentligen inte tänkt fiska eftersom jag aldrig gjort det förr men har man en fiskarpojkvän så får man väl ställa upp och det visade sig att jag inte var allt för dålig på det även om jag då och då fastnade i något träd haha men både roligt och mysigt hade vi i alla fall och jag längtar redan tills vi åker dit igen. Var så klart inte bara fisket som var mysigt det var ju bara själva saken att ha en stuga för sig själva och kunna sitta och mysa vid tv:n utan några föräldrar i närheten men även denna lilla igelkotten på bilden ovanför som bara var någon vecka gammal som hälsade på oss på måndagen.
 

21/7-13

Har haft en ganska chill dag idag som började med en sväng ner till stranden där jag bara njutit av det fina vädret och solat en massa för att jobba på brännan. Väl hemma sen från stranden fixade jag till mig lite innan jag mötte upp Jeppe och gick ner till kabbe för att grilla lite kvällsmat och umgås. Nu är jag hemma igen och ska alldeles strax hoppa i sängs så ni får ha de så bra så länge!
 
 
 

My last days

Igår spenderade jag kvällen hemma hos Emelie tillsammans med Matilda, Josse, Emma och Linnea. Vi satt ute och grillade lite samt åt och sen fortsatte vi kvällen med massa girltalk tills kvällen blivit natt och mamma kom och körde hem mig och Emma.Väl hemma sen deckade jag ganska fort och vaknade sedan upp idag rätt seg men ändå glad då jag hade bestämt med Jesper att åka till en stuga och sova där en natt men tyvärr så tog någon annan den innan oss så vi fick helt enkelt skjuta upp våra planer tills vidare.
Istället för att sitta i en stuga så har vi då idag istället varit ute och pw en lång runda på cirka 50 min och där efter hämtade vi en filt och bredde ut över en gräsmatta där vi satt och mös tills solen gick i moln, kvällen avslutade vi sedan framför en film med en massa mys.
 
Nu är jag hemma trött och seg som vanligt efter en lång dag så dags för sängen ! '
Godnatt <3
 
Nikon D3100
 

Senaste inköpt

Inköpen från shoppingturen i Lödde
 
 
 
 
 
 

Löddeköpinge

Vaknade imorse ganska taggad på att träna men när jag sen kände hur täppt jag var i näsan valde jag att strunta i det idag och istället slutade det med en sväng ut till Lödde tillsammans med familjen. Efter en lång bilresa med en massa dålig musik så var vi äntligen framme. Löddeköpinge är kanske inte är det roligaste stället att åka till när man tänker på vad man egentligen kan göra där men när man tänker billig shopping då har man kommit helt rätt. Hittade runt 6 plagg/saker som jag är jätte nöjd med som fick följa med mig hem. Lite fattigare i plånboken men också mycket gladare samt att några kalorier brände jag nog bort i alla fall på att gå runder i de olika butikerna eller vad tror ni?
Nu värker dock både mina fötter och knän så bäst att krypa till sängs och vila upp mig inför morgon dagen och hoppas på att allt känns bättre då. Ha det bra!
 
btw det kommer upp bilder imorgon på det nyinköpta!
 
 
 
 
 

Menorca - När solen går ner

 
 
 
 
Några bilder jag lyckades ta innan solen gick ner helt bakom husen. Hade gärna velat ha på solnedgången vid havet men kunde tyvärr inte se den pga husen som stod i vägen och det var lång vandring för att ta sig till den delen av havet där solen gick ner.

Menorca - By the sea

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nikon D3100

Menorca - Bland klipporna

 
 
 
 
Dessa Bilderna tog jag när vi var på Mallorca och undersökte deras stränder. Det fanns väldigt mycket klippor att traska på men mellan dessa dök det ibland upp små "stränder" där man kunde ligga max tre familjer t.ex. dem var jätte mysiga men det som var synd var bara att alla skulle ju fösöka tränga sig in på dem små stränderna så det var nästan bättre att ligga vid den stora stranden istället för att få lite utrymme.
 

You and me

 
 
 
 

Among the flowers