Min morgon

Idag vaknde jag upp till ett samtal av jesper. Efter en mysig liten pratstund gick jag ner och gjorde mig frukost bestående av två mackor och en skål med granatäpple kärnor. Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska väl fortsätta lite på mina läxor innan jag ska ställa mig och fixa lite lunch. Vid två tiden kommer mamma och min bror hem och då blir det en sväng till lödde för shopping.
 
Vi hörs!
 
bild från google

13-10-30

tredje dagen av höstlovet och har fortfarande inte fått gjort något vettigt, eller jo igår var jag en sväng och tränade men några läxor har inte blivit gjorde än så det väntar mig väl imorgon. Men ja vad har jag gjort idag då? Jo jag vaknade upp, slängde i mig två mackor med prickikorv och sedan gjorde jag mig i ordning. Vid 12.40 satt jag mig på bussen in till farmor tillsammans med min bror och kusin. Efter en massa pratande och en massa käk drog vi hem igen. När kvällen hade kommit blev det lite film tittande tillsammans med min bror som var injuden då han blev 21 idag och sedan blev det kyckling i ugnen. 
Nu sitter jag med halvstängda ögon och tänker på om det kanske är dags att dra till sängs. Tycker nog att det låter som en bra idé för imorgon väntar en ny fullspäckad dag så vi får höras då istället om jag hinner med, puss hej!
 
 

Hello windy day

Idag steg jag upp runt 10 tiden och gjorde mig lite frukost. Efter en stund av tv tittande gjorde jag mig i ordning och sedan begav jag mig ut i stormen som i förmiddags nådde skåne. Hade inget val än att klä på mig full mondering och vandra ut tillsammans med hundarna annars vet man inte vad för liten olycka som hade kunnat hända inomhus. Efter en sväng i regnvädret hade jag egentligen tänkt på att dra in och träna men litade inte direkt på det ostabilavädret så istället blev det en liten workout här hemma. Några övningar utövade jag med "gummiband" och några övningar utan. I slutändan blev det en liten helkropps träning där jag tränade biceps,rygg, axlar. mage och rumpa. 
 
förhoppningsvis lägger sig stormen till imorgon så jag kan ta mig in till gymmet då istället men nu ska jag i alla fall gå tills sängs och vila upp mig. puss!
 
 
 

En dag i kaos

Ja det kan man väl säga.. började imorse med idrottsprov som jag gått och stressat mig över hela denna veckan och efter det hade vi ett jävligt efterblivet klassråd eller vad jag ska kalla de som jag lätt kan säga att det har pajat min resterande dag osså. Efter en massa tjafs och skit så kände jag inte alls för att sätta mig och plugga inför matten imorgon för jag har bara varit så irriterad men fick väl släppa de lite och försöka göra så gott jag kunde med matten men kan inte säga att jag fick ut något av plugget så får hålla tummarna imorgon på att jag klarar mig igenom provet.
 
Nu ska jag gå till sängs och rensa tankarna inför imorgon <3, ha de bra 
 
 
 

Paint the emotions

 
 
 
 
 
Idag hade vi redovisning på medialektion och jag redovisade då ett par bilder på min kusin som jag tagit och sedan målat fram i photoshop. Skönt att vara hemma nu dock och var behövligt att sluta tidigt så jag får lite mer tid att plugga. 
Så kan inte skriva mer här får ta tag i mina uppgifter, ha de!
 

Min helg i ord

Denna helgen har jag inte uppdaterat er då det varit fokus på mycket annat. I fredags var jag på tjejkväll hemma hos Josses syrra Olivia och sen i lördags blev det lite pluggande och mys hemma hos jeppe. Idag skulle jag egentligen suttit och pluggat hela dagen men det var planerat att vi skulle till farmor så jag och familjen åkte till farmor för att äta lite middag tillsammans med henne och våra kusiner och där efter blev det en tur till väla för att hämta upp min brors mobil. Nu är klockan strax halv nio och jag sitter och pluggar inför idrottsprovet vi ska ha på fredag. Kommer bli mycket plugg denna veckan nu innan lovet så kommer få lägga bloggen lite åt sidan så länge men på lovet så ska jag se till att uppdateringen blir som den ska igen.
 
ha de
 
 

Bus på stranden

Idag har jag varit "ledig" eller ska jag säga jobba hemma. Jag har i alla fall varit en sväng inom gymmet och tränat bröst, triceps och axlar innan jag drog hem igen och gjorde mig en god middag. Efter att jag mumsat i mig maten kopplade jag hundarna och gick en sväng ner till stranden med dem i det fina vädret. Nu har jag kommit hem igen och ska ta mig ett litet mellanmål innan jag ska sätta igång med läxorna, ha de bra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Höstmys med hundarna

 
 
 
 
 
 
 
Nikon D3100

Time for bed !

 
Nu sitter jag med dyngblött hår efter en varm dusch och myser med lilla Molly i min säng. Har precis sätt klart svenska hollywood fruar och strax ska jag väl gå till sängs.
Är faktiskt ledig imorgon från skolan så jag ska försöka jobba lite med skolarbeten och få dem klara och om jag får tid så blir det en sväng till gymmet imorgon också.
 
Time for bed now, natti natt!
 
 nikon D3100 

Rygg och biceps träning

Efter att jag suttit i skolan fram till ungefär tjugo i tolv fick vi lov att dra hem. Jag och Emma drog till subway för att köpa lite mat innan vi både skulle åka och träna fast på två olika ställen. För mig blev det ett pass rygg och biceps då jag bara älskar att kötta de plus att det är riktigt snyggt med ryggmuskler om ni frågar mig. När jag tränat klart drog jag hem käka lite kvarg innan jag åkte in till råå igen tillsammans med mamma för att sola lite.
Nu har jag kommit hem, käkat lite och dax nu för att avsluta min läxa som ska lämnas in och sedan blir det svenska hollywood fruar.
 
Ha de bra
 
 
En lånad bild 

Smyckesparty

Efter att jag kommit hem från en lång och seg  dag i skolan åt jag lite kvällsmat innan jag var ute ur huset igen. En vän till familjen hade nämligen ett så kallat smyckesparty hemma hos sig med billiga priser på smycken från diddi så jag, mamma och mormor bestämde oss för tittade förbi en stund så jag fick skippa träningen idag.
Där fanns tre stycker olika bord fulla med en massa smycken så det var bara att plocka på sig. Efter att ha suttit och småpratat samt ätit lite så åkte vi hem igen med en massa nya smycken till smyckeskrinet där hemma.
 
Detta är i alla fall vad jag lyckades plocka på mig
 
 
 
I slutändan blev det tre stycken armband och en ring som jag är väldigt nöjd med.
 
 

Så långt ögat kan nå

Nikon D3100
 

höst

 
 
Hösten har ju tekniskt sätt bara sprungit förbi oss och det känns som att det bara tog två dagar och sen var alla löv nerblåsta från träden igen. Har inte hunnit ta speciellt många höstbilder ännu så jag får strax skynda mig ut om jag ska hinna få några fina bilder denna hösten över huvudtaget.
Här är i alla fall två bilder jag hunnit ta med min nikon D3100

Sunday 13/10

Då var det söndag igen, kan inte fatta hur snabbt helgen bara springer förbi en. Har haft en ganska bra helg med en "massa" shoppig på väla och en himla massa gosande tillsammans med Jesper.
Idag lär jag nog bli hemma då jag har någon läxa som måste bli gjord och min kropp behöver få vila ut lite osså. Kan vara rätt skönt de osså men Imorgon ska jag dock köra igång med träningen igen så gott det går för att komma tbx på banan igen.
 
 
 

Lonely girl

Idag har fått bli en hemma dag för mig, skulle egentligen mött upp med Jeppe efter skolan med eftersom han kände sig sådär så fick de bli en kväll nördandes framför gossip girl och det nya avsnittet från hart of dixie istället. Ska strax göra mig i ordning och gå till sängs, förhoppningsvis så vaknar jag upp piggare och gladare imorgon, puss
 
 

Homework

Blev en kort dag i skolan idag så var hemma redan efter lunch tid. Väl hemma sedan blev det en promenad med hundarna innan jag satt mig ner vid datorn för att försöka göra klart mina läxor. Tog precis en paus bestående av lite mat samt gossip girl men ska slå mig ner framför mina läxor nu igen, vi hörs
 
xoxo
 
 
 
 

new nails

 
 
 
Efter att jag kom hem idag från skolan såg jag hur förjävliga mina naglar såg ut så när jag väntade på att svenska hollywood fruar skulle börja så satt jag mig och gjorde dem i ordning.
Jag la först en grund färg i en nyans av rosa och sedan blandade jag ett "nagelklister" och ett glitter från Make up store som jag målade på.
Jag lackade sedan över dem två gånger för att verkligen se till att glittret stannar.
 
 
 

Stockholm #2

 
 
 
 
 
Fler bilder från stockholm som jag glömt att dela med mig av!

A drop in the ocean

 

Trött tjej

Idag har jag spenderat den mesta tiden av min dag på skolan då jag varit där fram till halv 5 idag. Var skönt att bara sätta sig på bussen sen och använda  jeppe som kudde, han får skylla sig lite själv när man väljer att vänta på en trött tjej som jag. Väl hemma sedan slängde jag mig ner i soffan framför ett avsnitt av gossip girl. Där efter blev det mat och fram till nu har jag mest bara slappat här hemma. 
 
Dags för att sova strax så godnatt på er!
 
 
 
 

En cover av mig

Folk blev nyfikna på att höra hur jag sjöng när dem fick reda på att jag skulle söka till idol. Jag spelade in ett litet klipp från när jag sjunger låten I miss you av miley cyrus a capella. Så klicka för att starta om ni vågar men mobba inte mig för hur dum jag ser ut när jag sjunger xd
  

träning

 
Idag vaknade jag upp fullt besluten om att jag skulle åka in och träna för att bränna bort helgens onyttigheter. Så jag tog mig en frukost och gjorde mig i ordning.  Sedan traskade jag upp till stationen och tog bussen in till gymmet. Det blev ett ben och rump pass som faktiskt gick ganska bra även om jag var lite trött såhär en söndag. Just nu sitter jag och väntar på bussen som jag gjort i strax en halvtimma. Inte så kul att bussarna går så sällan på söndagar men jag fick ta tiden till att dricka min smoothie istället och njuta av de härliga vädret som vi har här idag
Hörs sen!
 

J

idag vakna jag upp och blev glatt överraskad av att jeppe tagit sig in i mitt hus. efter lite myspys framför en serie drog vi ut en sväng och mötte upp lite mer folk. resten av kvällen har vi spenderat nere hos jeppe men nu har jag tagit mig hem igen då jag är dö trött efter denna skolveckan. så dags för mig att sova, godnatt!

Jag är tbx!

Vet att jag ej uppdaterat er här på länge och det är många som gnäller på att jag ska de så ska väl göra ett försök till att få ihop ett litet inlägg här till er. Men ja vad gör ja just nu då? Jo jag sitter i jeppes rum och surfar runder lite på internet då han har försvunnit någonstans. Strax kommer han väl tillbaka och då blir det väl lite mys då jag är så sjukt trött efter en lång skoldag i skolan så kommer inte orka springa ut och hitta på något idag.
 
Så efter att jag varit här en stund ska jag hem och lägga mig så jag pallar med sista skoldagen denna veckan som vi ska spendera på ett hotell så de ska nog funka.
 
Ni får ha det bra folket, skriver snart igen jag lovar :)!