Filmkvällar

Nu när vi går mot hösten och det blir kallare och mörkare om kvällarna så passar det perfekt men filmkvällar tillsammans med några vänner eller pojkvännen. Finna många sidor att streama på men om man vill titta i hd kvalite så kan man bli medlem på viaplay.se och få en gratis månad med massor av filmer och serier att titta på.
 
Här kommer några tips på filmer som jag tycker om 
 
 
Möt Lola (Miley Cyrus), även kallad “Lol”. Hon försöker förstå sitt liv som tonåring där kärleken är som mest smärtsam, hennes mamma Anne (Demi Moore) som allra jobbigast och kompisarna det viktigaste i livet. Pojkvännen Tchad har varit otrogen mot henne, och Lolas mamma ser inte alls att hon inte är ett barn längre. När Anne av misstag råkar läsa Lolas dagbok, får hon rena chocken. Hennes lilla dotter är inte så liten längre och hon har dessutom testat det mesta som Anne försökt skydda henne ifrån. Lyckligtvis har Lola sin bästa vän Kyle (Douglas Booth) att anförtro sig åt, men kan de gå från att bara vara vänner till att bli ett par? LOL är full av många galet roliga situationer, men också tårar och kärlek.
 
 
"Charlie St. Cloud" är ett romantiskt drama baserat på en hyllad roman. Zac Efron spelar en ung man som efter att ha överlevt en olycka ser världen på ett helt nytt sätt. I den här känsloladdade berättelsen inleder han en romantisk resa där han omfamnar det förflutnas mörker, samtidigt som han upptäcker kärlekens omvälvande kraft.
 
 
En skribent söker romantik säljer en berättelse till Cosmopolitan Magazine om att hitta kärleken på arbetsplatsen och går undercover på ett finansbolag.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback